maanantai 25. tammikuuta 2010

Seitsemän päivää, iiks!

Tämä ei oikeasti voi olla ihan todellista. Viikko, siis kuvitelkaa, viikko ja olen ollut koko sen ajan aika mielissäni. Pitäisi varmaan lopettaa tuon asian ajatteleminen tai menen ja kehitän itselleni ongelmia. Mutta mitä ihmettä: VIIKKO. Voi antakaa minun olla yhä vain hyvällä tuulella! Olo on niin luottavainen, en osaa ajatella edes mikä olisi nyt mahdollinen uhkaava ongelma. Tai osaan, mutta se ei tunnu yhtään todelliselta.

Tällä hetkellä ainoa todellinen ongelmantapainen voisi olla uhkaava stressi. Koeviikko lähestyy edelleen (iiks) ja kalenterini näyttää vähän turhan täydeltä. Olen kuitenkin käsitellyt stressinalkua aika taitavasti sysäämällä pahimmat purkaukset illalle ja huomenna menen purkamaan stressiä hienoon "hengitellään ja vähän venytellään" jumppaan. Maltan tuskin odottaa.

Minulla on pipo päässä. Ei kylläkään se söpö harmaa. Vaan tämä vanha vaalea pipo. Tämä on aika symppis. On aika jännä miten villasukkiin ja pipoihin kiintyy, paljon enemmän kuin johonkin huiveihin tai vaikka farkkuihin. Kuuntelen varmaan voicea, ei ole ihan varma. Aioin myös lukea kemiaa, mutta en osaa päättää tartunko sittenkin ensin italian- tai maantiedon kirjaan. Kirjoittelen sitten tänne siihen asti että osaan päättää.

Tänään oli tosiaan aika yllättävästi loistava päivä, ainakin tähän mennessä. Yllätin itseni ja täytyy kyllä sanoa että minutkin yllätettiin. Mutta omaksi yllätyksekseni:
- Koulussa kiinnoistuin aika paljon aiheista. (jihuu, eroosio on kunnianhimoni rakkain kohde!)
- Uskalsin viimein, tokavikalla filon tunnilla, ottaa kontaktia siihen randomiin tyyppiin siellä. En tiedä kuka se oli.
- Kaikki sujui juuri niinkuin halusin, ja ihan suunnittelematta.
- Kemiantunnilla onnistuin viihtymään. En sitten tiedä miten muut viihtyivät kun kikattelin siellä.
- Koulun jälkeen kaakaolle hienossa seurassa kuten aina. Tykkäsin!
- Nauroin aika vapautuneesti.

Katsotaan sitten niitä minut yllättäneitä tyyppejä ja tilanteita vaikka viikon kiitospalstalla myöhemmin. Ehkä. 

Voisin harkita lähiaikoina postausta jostain ihan oikeasta aiheesta, kun ideoitakin on jo muutama. Olisi kuitenkin ihan kiva jos joku jaksaisi ehdottaakin jotain, mutta ei ole mikään pakko enkä loukkaannu hiljenemisestä. Kameran kanssa en todellakaan jaksa alkaa tappelemaan, joten ei, ei aio laittaa tänne kuvia. (Edellisistähän on vasta monta kuukautta, eipäs nyt hoppuilla!) Mutta jostain tietystä aiheesta voisin kirjoittaa.

Klik-klikit uudistuneet taas vähäsen.

Aika hauska.

Ei kommentteja: