tiistai 26. tammikuuta 2010

Hermoilemista

Ei hätää, mielissään oleminen jatkuu. Nyt lopetan sen ajattelemisen ja olen vain. Ainakin yritän!

Tänään on ollut jotenkin rasittava päivä. Todella hyvä päivä, mutta jotenkin aika rasittava. Olen vähän tai vähän enemmän hermona. En silloin jos olen seurassa, mutta nyt kun datailen täällä itsekseni niin alkaa ilmestyä sellaisia pakko-oireita hermota välillä jostakin. Toisaalta se on ihan hyvä mutta toisaalta se tekee minustakin aika rasittavan. En vain jaksa kuunnella mitään turhaa ja toisten saamattomuus (omani ohella) ottaa aika pahasti päähän. Se siinä on hyvää, etten jaksa kiinnittää liikaa huomiota omiin virheisiini. Olen niin hermona ettei sellaiseen ole aikaa.

Kävin tänään tehokkaasti rentoutumassa ja yllätykseksi liikkuen. Tunti oli tosi kiva, sai vain ajatella omia asioitaan ihan rauhassa samalla kun kuitenkin teki jotain hyödyllistä. Oikeastaan aika täydellinen lajivalinta tälle päivälle: en olisi kestänyt mitään liian vaikeaa. Miinusta oli se, että valitsin epäonnekseni paikkani peilin vierestä ja oman huonon ryhtini katsominen alkoi vähän rasittaa.

Tällä hetkellä oloni on kuitenkin edelleen vähän rasittunut ja rasittava. Joka viides sekunti huomaan että jännitän niskaa ja hartioita ihan liian paljon ja mieleni liikkuu jatkuvasti jossakin ilmastodiagrammien, facebookin, tiskaamisen ja tämän kirjoittamisen välillä. Huomaatteko kuinka hätiköin itseni heti miellyttävimpään tekemiseen hyödyllisten sijasta? Tämä nykyinen olotilani ei tosiaan ole ihan miellyttävä. Pitäisi varmaan yrittää nukkua tämä yö kunnolla ja yrittää kaikin keinoin huomenaamua uhkaava vaatekriisi. Ja lopettaa tämä jatkuva stressaaminen ja suunnittelu ja äääääää! Ei ole normaalia!

Tältä päivältä jäi mieleen sana "suorittajatyyppi", pitää antaa sen kaikua pari viikkoa (vuosipäivää odotellessa!) ja selitän siitä sitten mitä tulee mieleen. Taas suunnittelin jotain. Voi ei. En jaksa. Argh. Rentoudu, no niin, hengitä sisään... ja ulos. Okei, nyt olen rauhallinen. Ja rauhoitun loppuillaksi. Sovittu?



PS. EI ENÄÄ YHTÄÄN TUNTIA FILOA! Ikinä. Ehkä.

Ei kommentteja: