torstai 21. tammikuuta 2010

Mikä boogie, radio kysyi

Alan käydä vähän tylsäksi kun hehkutan täällä miten kivaa on. Taas menee liian pitkään liian hyvin, olen varmaan unohtanut jotain tärkeää.. On nimittäin huolestuttavaa, että koeviikkoa ennen on näin mukavaa: en oikein usko että tämä yli-iloinen tila voi jatkua montaa viikkoa. Aika jännää että näin kauan menee hyvin. Voi kyllä johtua siitä että yhteen aikaan koin oman iloisuuteni olevan sidoksissa siihen, että eräs toinen henkilö on vähän surkeana. Mutta koska en enää tunne kyseistä henkilöä, olen aina iloinen! Toimiikohan se näin?

Mahdollisesti tylyä loppua tälle loistavalle viikolle odottaen, mutta kuitenkin luottavaisena aion kertoa hieman tähänastisista tapahtumista, tälle blogille tyypillisesti fiilistellen. Eli maanantain jälkeen améliefiilis on jatkunut oikein vahvana: ryhdistäydyin jälleen toisen blogini suhteen ja olen harjoitellut missihymyä. Toivoakseni olen myös ilahduttanut sekä randomeja että tuttuja heidän aina itsekään osuudestani tietämättä. Teillä ei ole aavistustakaan! On oikeasti niin hieno tunne suunnitella kaikkea ihmisten selän takana, siis ihan positiivisia juttuja.

Lähestyvän koeviikon kunniaksi olen palautellut ahkerasti koulutöitä ja jo suunnitellut raatamista tajutakseni edes jotain jakson aikana opetetuista asioista. Kunhan olen kirjoittanut tämän aion laittaa radion päälle ja lukea joko italiaa tai englantia. On aika lingvistinen tunne juuri nyt. Voisin varmaan lukea englantia, olen vähän laiminlyönyt sitä kielioppia. Anteeksi, kielioppi.

Varmaan johtuen siitä että olen itse ollut hienolla tuulella, tuntuu että kaikki muutkin ovat olleet sairaan kivoja. Kun miettii viimeisimpiä päiviä niin kaikki selkeimmät muistot liittyvät johonkin tilanteeseen jossa joku on nauranut tai hymyillyt! Voisin varmaan leikkiä tässä välissä koti-kajaanin kiitospalstaa asiaan liittyen:

Prisman myyjä
Oli tosi ystävällistä että huolehdit kaikki ostokseni mukaani, olin itse vähän muissa maailmoissa. Kurjaa, että sinulla kuitenkin taisi olla huono päivä enkä keksinyt sillä hetkellä mitään millä piristää.
- korttityttö

Iiri
Kiva kun nähtiin pitkästä aikaa ja jaksoit kuunnella aika yksitoikkoisia juttujani! Jäi ihan hyvä mieli, vaikka olisin varmaan voinut katsoa sua enempi silmiin :D

Kaikki hienot tyypit lukiolla
Kyllä te tiedätte. Hymyilkää ja naurakaa vain lisää!

Lukijat
Kiitos oikein paljon ahkerasta klik-klikkailusta ja lukemisesta. Uusi kommentti tuo aina aika häikäisevän fiiliksen!

Siinä muutamia. Pitää tätä mielissäänoloa johonkin purkaa.

Sain muuten tällä viikolla ihan oikean kirjeen! Kiits hei,  henna! Oli oikein hauskaa hypistellä sitä kuorta, olla mielissään ja kirjoittaa vastausta puolikuolleena yöllä. Sain samana päivänä myös kortin, hieno ihminen lähetti sen kaukaa.

Melkein-lempihahmoni salkkareista muuten lähti sarjasta. Muistellaan häntä tämän videonpätkän saattelemana. (Ettekä ikinä arvaa mikä biisi on soinut päässä koko viikon? Pidän kyllä siitä oikeastakin Annie's song -jutusta. Ja pyydän anteeksi, vähän hassu biisivalinta.)Mietin todella kauan kirjoitanko tähän yhtä juttua mutta taidan tulevaisuuden kannalta viisaana jättää sen johonkin toiseen postaukseen. Ja näin menetellessäni olen siitä mielissäni pidempään. Ainakin oletan niin.
Taidan illalla kirjoittaa itselleni mailin fiiliksistäni.

4 kommenttia:

renja kirjoitti...

riikka perusti blogiverkoston alle sadan lukijan blogeille eli jos kiinnostaa, suunnista osotteeseen blogiverkosto.blogspot.com

Anonyymi kirjoitti...

miiinäki tuolla . ___ . Ja ei mtn oli kiva jutella pitkästä aikaa :D Toivottavasti viimestään hiihtomlomalla keksitään jotain kivaa siel Kajaanis!
P.s Toi video on hieno . . .

Hensqq kirjoitti...

Jeij pääsin postaukseen! Huippua jos tykkäsit, ihan varta vasten valikoin kirjepaperinki :))

miks mulla menee iho kananlihalle tuon videon takia? apua!

katriparka kirjoitti...

jeippi: oho, siistiä! Taidankin suunnistaa tuonne oitis.. Kiitti hei vinkistä!

Nikita: :D hiihtolomalla niinku NIIN nähdään. Katson sitten silmiin. Video on kyllä hienoin ikinä.

Pilottiarska: tottakai hienolla kirjeellä pääsee postaukseen.
Ai miten menee kananlihalle? Myönteistä vai kielteistä? :D