lauantai 9. tammikuuta 2010

Blogilista!

Minulla on nyt joku ihan kamala ongelma tänne kirjoittamisessa. Saatan kirjoittaa ihan pitkästikin tähän muokkaustilaan mutta sitten kuitenkin pyyhin pois ja tuijottelen taas ruutua. Olen tainnut tehdä tähänkin jonkun oman mukavuusalueen jolta en halua lähteä.
No ei sitten lähdetä, pysytään tässä.
Kirjoitetaan mukavuusalueen sisältä.
Eli tästä saattaa tulla aika tylsä postaus. Toisaalta ihan innostava tehdä tämmöinen. Paras ajatus pitkiin aikoihin pyyhkiä se alkuperäinen teksti pois!

Eli - tattadaa!- esittelen kaikki lukemani ihqt blogit! Aakkosjärjestyksessä! (Ja toki luen muitakin blogeja joskus.)

Colour me !
Kyllä, luen tätä minäkin. Mutta en voi sille mitään että tykkään tuon tyylistä ja jutuista! Ihan mielelläni voisin ottaa tuolta vähä vaatteita itselleni. Vähän kyllä ärsyttää että tuossa otsikossa on väli ennen huutomerkkiä.

Gotta catch 'em all 
Wuhuu, voin kertoa että tämä on ihan mukavan tyypin blogi. En tosin varmaan ikinä lukisi tätä jos en tuntisi tyyppiä, vaikea se varmaan olisi silloin löytääkin. Vissiin sellainen lifestyletyyppinen blogi, mutta ei mikään ihqjee lisää asukuvia -blogi. Katsokaa jos huvittaa!

hey mama !
Jee, tämän löysin yllätysyllätys Demi.fistä. Aika tuollainen perusmuoti/lifestyleblogi, mutta jotenkin tykkään tuosta tyypistä. Mikähän sen nimi oli.. Sara? Tuntuu että kirjoittaja tietää mitä tekee, kuvat on ihan hienoja ja tykkään jotenkin seurata tuon tyyliä. Kevyt kirjoitustyyli.

Just now and forever
Tämäkin on kaverin blogi! En ensin edes tajunnut kuka tätä kirjoitti! Huvittavaa. Tykkään siitä että tuota lukiessa kuulee sen kaverin äänen ja se on itse niin mielissään tuosta. Vissiin kanssa jotain lifestyletyylistä jos nämä blogit pitää johonkin kategoriaan laittaa. Sellanen ihananrihanna, voisin sanoa.

La funambule
Jees, tämäkin parin kaverin kirjoittama yhteisblogi. Saattaa kyllä olla että jos löytäisin tämän jotenkin randomisti enkä tuntisi edes tyyppejä niin saattaisin silti lukea tätä. Hieman kyllä häiritsee hidas postaustahti, mutta asiaan on lupailtu pientä parannusta..? Tykkään tässä varmaan eniten asukuvista. Tai en tiedä. Tässä nuo jutut ovat aina myös jotenkin osuvia. En varmaan osaa oikein analysoida näitä kavereitten blogeja tarpeeksi objektiivisesti.

Matkalla
Tätä kirjoittaa toinen tuon edellisen blogin kirjoittajista. Runoja ja joskus kuvia, kannattaa katsoa. Tästä ei varmaan ole hirveästi sanottavaa. Tykkään?

OSTOLAKOSSA
Okei, myönnetään, minäkin luen tätä. Varmaan aika moni tietääkin tämän blogin idean. Muistan kun löysin tämän taas kerran demi.fi:n kautta ja ensiksi katsoin vain kuvia kirjoittajan kosmetiikkavarastoista ja ihmettelin aika suureen ääneen. Aloin sitten vähitellen seuraamaan blogia ja nykyään luen jokaikisen postauksen ja käyn tutkimassa blogia ennen uuden kosmetiikkatuotteen ostoa. Hyödyllinen. Todella asialleen omistautunut kirjoittaja ja hauskaa tekstiä.


Paholaisen asianajaja
Hih, miksiköhän luen edelleen tätä. Blogi käsittelee kaikkia ihania huuhaajuttuja. Usein jutut menevät vähän ohi, koska en jaksa syventyä niihin samalla intohimolla kuin itse kirjoittaja, mutta silloin kun syvennyn, voin olla varma että huvitun. Tämä ei todellakaan ole kaikkien mielestä hauska tai hyvä blogi, mutta ainakin ajanvietettä. Viime aikoina olen kyllä lukenut tätä aika paljon vähemmän..

PostSecret
Tämä on aivan sairaan ihana projekti. Ihmiset kirjoittavat salaisuuksiaan postikorteille ja lähettävät tuonne. Ja sitten minä luen ne. Kannattaa katsoa, uudet kortit saapuvat nettiin aina sunnuntaisin.

Salonkijuoruja
Random-vaateinspis-blogini. Löysin tämän jonkun toisen blogin kirjoittajan lukemien blogien kautta ja tykästyin. Tykkään kirjoittajan vaatteista, mitään muuta syytä seuraamiseen ei ole. (Paitsi kerran oli ihan kiva arvonta.) On hienoa, että tyyppi pitää noin hienoa tyyliä kuitenkin suht. järkevästi kuluttamalla.

Secret Wardrobe
Tämä on vähän samantyylinen blogi kuin tuo ylempikin. En ole ihan varma onko kirjoittajan tyyli mielestäni armottoman hyvä, mutta jotenkin tykkään lukea tuota tekstiä: niin asiallista ja selvää. Vertailen yleensä tätä ja Salonkijuoruja keskenään. En vielä tiedä kumpi on parempi. Ehkä joskus.

suklaapisara
Tämä on aivan loistavan tyypin blogi! Kirjoittaja on hyvä kaveri ja itse ainakin tykkään kyttäillä täältä viimeisimpiä kuulumisia. Kivan kevyttä luettavaa, mutta joskus myös vähän vakavampaakin linjaa. Jos tämä pitää luokitella johonkin niin tämäkin varmaan lifestyleblogi.

the tonight show with the aleika
En varmaan lukisi tätäkään jos en tietäisi tyyppiä Tai en tiedä, saattaisin lukeakin. Kirjoittaja on aika hieno tyyppi ja tuo blogissaan mahtavasti oman persoonansa esille. Jotain lifestyleblogin tyylistä tämäkin. Tykkään lukea tätä a) sen takia että se on usein aivan sairaan hauska (ks. "aleika kokkaa" tms b) silti löytyy myös vakavampaa pohdintaa c) tykkään kirjoittajan avoimuudesta ja itsevarmuudesta.


Wuhuu, kannattaa vilkaista noita jos on tylsää ja kommentoida kaikkiin jos uskaltaa. Minä en uskalla.
Ja oikein mielellään otan vinkkejä vastaan muistakin hienoista blogeista, lukeminen vähän niin kuin loppuu kesken...

7 kommenttia:

sunny kirjoitti...

mua saa mainostaaXD

Janika kirjoitti...

muahahahahaa minunki blogi tuol XD

Janika kirjoitti...

listaappa tänne bloggeriin top5 hyvännäköiset miehet

Lyydia kirjoitti...

sannitin: voisin mainostaa jos lukisin blogias useammin.. :D

Kurttu: tottakai sun blogi on tuolla!
ja se miesten listaaminen ei oo ihan mun/tän blogin juttu.. :D

aleika kirjoitti...

oiiiii minäminäminä ihan itse! päästin jonkun oudon "naaawwwrrrrmmhhnnmmhhnnwwh"-äännähdyksen kun bongasin itseni täältä!

Lyydia kirjoitti...

aleika: oiii sinäsinäsinä :D

olisin halunnut olla kuulemassa reaktiosi! toivottavasti tuon voi tulkita myönteiseksi..? :D

Janika kirjoitti...

no voi höh ):