maanantai 18. tammikuuta 2010

Amélie-fiilis

Voi miksi elämääni vaikeutetaan tänä loistavana päivänä? Onneksi sen vaikeuden voi piilottaa peiton alle ja olla kuin ei olisikaan. Eli otetaan alusta: onpa ihanaa kun mikään ei vaikeuta elämääni tänä loistavana päivänä!

Tämä loistava päivä -fiilis alkoi varmaan jo eilen kun katsoin (ihanaa!) amélien. Oli todella ihanaa kuten aina. Jos jotakuta ärsyttää tuo oikeinkirjoittaminen niin harmi, haluan vain leijua kun jaksoin tehdä tuon ihme korostusaksenttimikäliemerkin tuohon. Elokuva siis antoi heti sellaisen wuhuu olen amelie fiiliksen tulevalle viikolle ja hyvin on tähän mennessä toiminut.
"Ilman sinua tämän hetken tunteet ovat menneiden hilsettä." -HIPOLITO

Kun heräsin aamulla niin minua väsytti, mutta se ei haitannut koska onnistuin näyttämään upealta taas vaihteeksi ja pidin päivän vaatteistani ihan hurjasti. Ei niissä kyllä ollut yhtään mitään erikoista, mutta ei se vienyt iloa ollenkaan. Koulussa oli vaikka mitä kivaa, esim ei ollenkaan musiikkia, hieno maantiedontunti, ameliefiilis, a-ruokailu, hieno pipo ja aivan hillitön naurukohtaus c-ruokailussa! Koulusta kipaisin suoraan kivalle kampaajalle ja nyt haluan koko ajan vain pöyhiä kauniita hiuksiani.
Lisäksi aion pyrkiä huomennakin aika hulvattomaan päivään.

Täytyy kuitenkin myöntää että huolestuin taas katsoessani kalenteria. Hyvänen aika, koeviikko on ihan kohta ja opiskeluintoni ei ole mitenkään korkea. Maantieto vielä menee, mutta italiassa ja filosofiassa olen ihan pihalla. Ensi jaksossa on pakko alkaa edes joskus lukemaan kotona läksyjä. En pidä tuosta pakkoasenteestani, mutta selitän sen sitten itselleni paremmin kun on sopiva hetki eikä nyt ole.
Mihin kaikki aika menee?

Täytyy varmaan hidastaa taas vähän. Onko hetkessä eläminen edes mahdollista? Ei aina vain voi olla niin läsnä kuin olisi hyvä. Mutta kai sitä voi kokeilla. Ajattelin siksi opetella meditoimaan, edes vähän. 

Kohta teen jotain ihan hupsua. Tai ehkä teen sen sittenkin huomenna. En ehdikään tänään! En tiedä.

Ja hei, ilmoittautukoon se joka klik-klikkasi edelliseen merkintään "ymmärrettävä". Näytä kasvosi tai edes nimimerkkisi.

4 kommenttia:

Hensqq kirjoitti...

Haluan nähä joskus sinun huippupäivän vaatetuksen!

katriparka kirjoitti...

Muuten voisit nähdäkin mutta kun minähän en kuvaile! (en osaa, en jaksa ei oo kameraa/kuvaajaa)

renja kirjoitti...

Ah, amélie <3
en tiiä, saatoin klikata...

katriparka kirjoitti...

amélie, nimenomaan. Kunnon fiilistelyleffa.

ajattelen tästä lähtien että sinä klikkasit sen :D