sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Sunnuntai on espanjaksi jotain

Oho, en sitten tullutkaan eilen takaisin kertomaan millaista oli. Ei sillä varmaan ole niin väliä. Oli aika valoisa tämä kaupunki Earth Hourista huolimatta. Mutta oli kyllä hauskaa, kuten aina.

Niin, tänään olen taas viettänyt sunnuntaita. Heräsin joskus ja muistin kääntää kelloa. Ikävää, se vei päivästäni kokonaisen tunnin: heräsin kymmeneltä, mutta kello olikin jo yksitoista. Kurjaa. En ehtinyt kunnolla tunnustella sunnuntaiaamua ikkunan edessä. Tai kuoria sunnuntaiomenaa, vaikka vielä tässä taitaa keretä. Kuitenkin. Luin ahkerasti historiaa: valistus kuulostaa ihan hienolta. Tykkäsin myös siitä 1900-luvun alusta jossa oli niitä polkkatukkaisia jazztyttöjä ja iloista.

Päätin näköjään tälläkin viikolla toteuttaa sosiaalisen lukemisen taktiikkaa ja lähdin kolmeksi tunniksi lukemaan kahvilaan tovereitten kanssa. Oli oikein hienoa ja taisin oppia ainakin liikunnan vaikutukset terveyteen tai jotain. Opiskelimme oikeasti niin ahkerasti, että lopulta meidät häädettiin kun sulkemisaika koitti, kurjaa sekin. Jatkoimme kuitenkin opiskelua vielä Jeminan kanssa täällä meillä. Tiesittekös muuten, että on aika hienoa kun löytää talon alakerrasta liukumäen. Aivan loistavaa. Vietimme siellä monta iloista hetkeä.

Nyt on jotenkin tosi tehokas olo. Se johtuu varmaan koeviikosta. Olen viimein päässyt opiskelumielialaan, se on niin hieno! Sellainen oikein pystyvä ja ryhdikäs ja innokas. (Tosin silti saa väsyttää jos on liikaa tekemistä.) Huomisesta tulee aivan loistava päivä.

Ei kommentteja: