sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Hieno juttu tuo loma

Facebook kertoi juuri että huomenna pitää mennä kouluun. Ihan miellyttävää, koska koulussa tapahtuu ja koulun jälkeen on mukavaa hengailua! (Ai mikä ihmeen opiskelu, mitä?) Lehdessä oli joku ilmoitus jostain hienosta jutusta taidemuseolla tai jossain. Voisi oikeastaan kiinnostaa, mikäli se lehti oli uusi. En ole asiasta ihan varma.

Tämä talviloman tapainen oli kyllä onnistunein loma aikoihin. Alkuloma oli pelkkää hauskanpitoa, sitten ohjelmassa oli hieman shoppailua ja miettimistä, jonka jälkeen koittikin viikonloppu suunnilleen hienoimmassa seurassa. Aika ihmeellistä seikkailemista tuo viikonloppu. Metsään ei muuten saa mennä pimeällä. Voisin melkein kertoa enemmänkin seikkailemisesta mutta en ihan. Katsos, parhaita tarinoita ei saa kertoa liian tarkkaan.

Äsken oli muuten tosi hyvä fiilis tuolla keittiössä. Tai oikeastaan useampiakin! Ensiksi vietimme täällä kakkubileitä muutaman oikein kivan ihmisen kanssa. Söimme jääkaapista pitsaa ja kakkua, kun sitä sinne kerran oli jostain ilmestynyt. Ruokailun jälkeen katsoimme vähän salkkareita ja pelasimme uutta ja hulvatonta seurapeliä, josta kerron ehkä myöhemmin lisää. Sitten tyypit taisivatkin lähteä ja hengailin vähän aikaa datailemassa ja hengailemassa.

Kun olin aikani ollut tekemättä oikeastaan mitään ajattelin viimein rohkaistua ja tiskata ne mokomat astiat tuolta. Täällähän ei tosiaan ole sitä tiskikonetta joten kaikki tiskataan käsin. Oli kyllä onni että muistin miten moisesta tylsäilystäkin saa kaikkea muuta kuin tylsää. Kannoin kauniin antiikkiradioni (Se on oikeasti ihan mahtava! Kuvaisin sen jos ylipäätään kuvailisin mitään.)  keittiöön ja himmensin valoja. Sitten kuuntelin jotain mitä radiosta kuului, suunnilleen puolella korvalla, ja samalla mietin omiani. Oli niin hieno tunnelma - tosi rauhallinen ja hymyilevä. Olen vieläkin ihan mielissäni, tosin se saattaa johtua muustakin kuin tiskaamisesta.

Biisi valittu aika randomilla viikonlopun musiikista.Varmaan tästä muistan tämän loman.Ajatuksena viikonlopulta sen verran, että huomasin että olen saavuttanut niin monta niin kutsuttua tavoitettani, että olisi syytä luoda uusia jos sellaisia haluan. Mutta hyvänen aika, enhän minä tiedä haluanko! Olisi niin hienoa vain mennä hetkestä toiseen juuri sillä tavalla mistä kaikki ihme elämänohjepostikortit puhuvat. Mietin tuota sitten kun jaksan, jos enää sitten kiinnostaa.

//
Jokin sekoitti koko ajankulun.
Mitä ihmettä täällä tapahtuu?

Ei kommentteja: