maanantai 15. maaliskuuta 2010

Ai mikä johdonmukainen asiajärjestys?

Varoitus: tämä on sitten melko lailla sekava postaus jossa vain yleisesti fiilistellään asioita.

Tämä on vähän randomia näin alkuun (tai oikeastaan mihin tahansa), mutta tiesittekö miten hienoa on että luokassa on naulakko? Tänään historiantunnilla tuijottelin sitä luokan eteen kannettua naulakkoa aika kauan. Se oli niin hieno kokonaisuus sen liitutaulun ja muutenkin miellyttävän nurkan kanssa. Ei siinä kyllä kenenkään takkia ollut mutta se oli todella pysäyttävä näky. En varmaan osaa selittää tätä tarpeeksi hienosti, että tajuaisitte miten jännittävää sen naulakon olemassaolo oli!

Kirjoittelin aika paljon tänään vihkooni. Siihen prinsessavihkoon siis. Pohdin tavoitteita parin kappaleen verran. En oikeasti tiedä yhtään haluanko luoda niitä. Koska jos luon niitä, niin miten estän sen että en ala haluamaan niiden saavuttamista niin paljon että itse asian arvo kärsii. Totta kai voisin ottaa yhdeksi tavoitteeksi tavoitteiden järjellisyyden säilyttämisen. Mutta niin. Siinä ei ole tarpeeksi hyvää fiilistä. En oikein kykene näkemään järkeä tavoitteissa. Tai ehkä käsitän koko käsitteen jotenkin kummasti ja otan sen tapani mukaan liian vakavasti. Ehkä viikon päästä olen näistä enemmän jotain mieltä.
Pakkohan tavoitteissa on olla jotain järkeä jos niistä puhutaan kaikkialla ja niitä pitäisi koko ajan olla keksimässä ihan pieniinkin projekteihin!

Hmm. Mitähän muuta hienoa tänään. Oli taas teemapäivä, sateenkaaripukeutumista tällä kertaa (= siis jotain värillistä tai jotain sinnepäin.) Kahvilointia ja keskustelua sivistyneistä aiheista. Taidemuseo ja hengailua. Hienoa ja silleen, tosin mikä näitä kaupunkilaisia vaivaa: ihan apaattisia. En tietenkään puhu ihan kaikista mutta niistä jotka katselevat pipon sisäpuolta kävellessään.Tuo ei muuten näytä yhtään minun kirjoittamaltani. Lieköhän edes?

Löysin muuten tämän biisin pitkästä aikaa. Vähän hieno tunnelma. Ehkä parhaita kertosäkeitä.
HEI, tuli muuten mieleen. Tehtiin terveystiedon tunnilla sellainen stressitestin tapainen ja tulokseni kertoi että minulla -mitenkähän se meni- on suuri elämänkriisivaihe juuri nyt. Siis, kyllähän se nyt on aikamoinen kriisi että esim. saa uusia kavereita tai hyvänen aika - vaihtaa koulua vuoden aikana!
Elämäni on suorastaan sekaisin.

Älkää sitten ärsyyntykö tästä, mutta haluaisivatkohan arvoisat lukijani lukea jostain tietystä aiheesta? Voisin jaksaa kirjoitella tällä viikolla jos joku ehdottaa jännää aihetta. Tosin fiilispostailu on kyllä aika mukavaa.

10 kommenttia:

k kirjoitti...

hei iha epäreilua että teillä on aina tuommosia teemapäiviä!;) mulla tulee aina semmone että vautsi, oispa täälläki! ei yksin jaksa semmosia järjestää, ei siinä oo mitää hauskaa :o hmm tuohon kysymykseen että kaikki on tähän asti käyny :)

Lyydia kirjoitti...

k: ei meitäkään noissa teemapäivissä aina ole kovin montaa mukana. Varmaan viisi tai kuusi on ennätys, en ole ihan varma. :D

Anonyymi kirjoitti...

SE ON HIENO NAULAKKO.

pyry kirjoitti...

tällaista fiilistelypostailua on kiva lukea kaikkien muoti- ja elämäntapa-blogien joukossa, vaikka niitäkin toki lukee mielellään. mut erottuu edukseen, imo :---D

Mahasammakko kirjoitti...

iiiiihana ulkoasu sinulla blogissasi:)

keas kirjoitti...

Ei joka asiasta kannata tehdä tavoitetta. Tavoitteiden toitottaminen johtuu ainoastaan suorituskeskeisestä yhteiskunnasta, jossa mitään ei saisi tehdä turhaan. On paljon parempi tehdä asioita fiilispohjalta silloin kun siltä tuntuu kuin tehdä kaikesta suorituskeskeistä ja nauttia vasta kun tavoite on saavutettu.

Lyydia kirjoitti...

Anonyymi: joo, niin kyllä on!

rela: kiits! varmaan just niitten muotielämäntapablogien takia minusta on niin hassua pitää fiilistelyblogia. :D

Mahasammakko: vähän loistava tämä sun nimijuttu. Ja kiits oikein paljon! Itsekin tykkään.

keas: vähän hienoja nämä sinun kommenttisi. fiilispohjalta tekeminen on kyllä hauskempaa, tosin se on myös vaikeaa joskus kun niitä tavoitteita on joka paikassa. toisaalta taas tavoitteen saavuttaminen on niin hieno tunne että en ehkä halua luopua siitä. Hmm.
taisinkin keksiä tästä jotakin, kiitos oikein paljon!

Kirsi kirjoitti...

Fiilistelyblogi, mukavaa! Ja todella hieno ulkoasu oikeasti. :D Naulakot on kivoja, mulla tulee aina mieleen Fred Astaire tanssimassa steppausta naulakon kanssa siinä yhdessä musikaalissa jonka nimeä en muista..

Lyydia kirjoitti...

Kirsi: oo kiits! :) ÄÄ, mikäs naulakkomusikaali se tuollanen on! :o

Kirsi kirjoitti...

Se oli Royal Wedding eli Kuninkaallliset häät :) --> http://www.youtube.com/watch?v=-pjlrrMvdtw&feature=related