lauantai 20. maaliskuuta 2010

Olen myöhässä!

Seliseliseli. Taisin taas jättää tämän päivittelyn viikonlopulle koska voi kamala - joku ilkimys ajansäätäjä vei kaiken aikani viikolla. En edes muista mitä olen muka tehnyt joskus alkuviikosta, paitsi että katsoin kalenteriani ja hengitin syvään. Olin silti aika mielissään muistaakseni. Vaikka olikin aika vähän aikaa, taisin käyttää sen kuitenkin tehokkaasti ja viihtyen. Paitsi niin, kiitospalsta taisi taas vähän siirtyä.

On ihan kamalaa kun on sellainen kamala "apua aika ei riitä mihinkään haluan jäädä nukkumaan enkä tehdä yhtään mitään vaikka sitä ja tätä" fiilis. Keskiviikko ja torstai olivat aika pahoja. Torstaiaamuna harkitsin ihan tosissani että olisin jäänyt nukkumaan ja jättänyt inhokkituntini välistä. Ikävä kyllä raahauduin sinne kouluun ja kaikki saivat kuunnella jatkuvaa valitustani tai rääkymistä koko päivän. Olin hieman väsynyt.

Mutta onneksi viimein oli perjantai! Vaikka aamulla olin edelleen aika hermoheikossa tilassa, pääsin siitä eroon alkamalla odottaa iltaa. Oli nimittäin erään aika parhaan ihmisen (tai jonkin muun lajin edustajan, en ole varma) synttärit. Päivä meni onneksi aika nopeasti ja hilpeästi: onneksi nuo koulutunnit kestävät vain 75 minuuttia.

Niin, sitten koulun jälkeen. Kävimme katsomassa vähän joka puolella vastaan tulleen leffan, se Liisa Ihmemaassa. Olen kyllä edelleen sitä mieltä että sen pitäisi olla Aliisa Ihmemaassa, ihan henkilökohtaisesta syystä. Pidin oikeastaan siitä leffasta! Tästä varsinkin:
The Mad Hatter: Have I gone mad?
[Alice checks Hatter's temperature]
Alice Kingsley: I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are.
Oli siinä varmasti kaikkea muutakin hienoa. Se vain ei ollut niin kivaa että olin ihan sairaan kauan siinä leffafiiliksessä ja tuijottelin vähän turhan paljon seiniä. Leffan jälkeen kävelimme sen ystävättäreni (oho, katsokaas mitä sanaa käytin!) luo jatkoille ja olin koko matkan ihan muissa maailmoissa. Perillä olin jo aika mukana menossa, mutta tipahdin uudestaan siinä vaiheessa kun alettiin puhua vakavampia. Tosin ei hätää - muistan silti joka ikisen kertomanne asian. Onneksi kokosin itseni kuitenkin juuri sopivasti hassuksi ennen nukkumaanmenoa ja olin aamulla jo hyvinkin loistava tyyppi. Kannattaa muuten kokeilla luistelua korkkareilla liukkaalla tiellä.

Tämä päivä onkin sitten kulunut tehdessä kaikkia viikolla ajanpuutteen takia jääneitä rästitöitä ja siivoamalla. Siirsin tuota peiliäni parisenkymmentä senttiä ja koko huoneessa on ihan uusi tunnelma. Lakkasin myös kynteni kirkkaanpunaisiksi, nyt ne näyttävät aika hienoilta kun kirjoitan. Ja nyt aion kirjoittaa kiitospalstan.

Minna
Vähän olit loistava perjantaina. Tuli sellainen hieno fiilis että vielä osataan leikkiä ainakin vähän.

Iiri
Hienoa, tulit meseen.

Perjantaityypit
Hei, oli hienoa kuunnella juttujanne siellä, vaikka itse olin aika hiljaa. En ihan tunne teitä. Mutta teidän on kyllä oltava aika hienoja tyyppejä, koska muuten ette olisi olleet siellä keskustelemassa.

Te, jotka olitte kirjoittaneet sukupuolineutraalista avioliittolaista Hesarin mielipidepalstalle muistaakseni torstaina. (En ole varma.)
Kiitos, oli tosi hienoa lukea niitä juttuja ja oli ne aika hyvin kirjoitettukin. Varsinkin se 9-luokkalainen Fedja: vähän parasta kun kirjoittelit sinne ja vielä nimellä.

S
Olet hieno.

Jemina
Tajusin tuossa miten sairaan tylsiä hissantunnit voisivat olla mutta eivät ole.

Se tyyppi, joka vastasi historianluokkaan jättämääni lappuun
Taidat olla aika hieno tyyppi kun vastailet randomeihin lappuihin. Piristi tosi paljon kun siihen oli ihan oikeasti vastattu.


Kuuntelin tämän biisin äsken ja yllätyin siitä miten hauska se oli.Keksin muuten tänään tiskatessani ja aikaa ajatellessani taas jotain. Nimittäin sen, että minun on kokeiltava ihan oikeasti kellotonta olemista. Mietin vain, että miten ihmeessä se onnistuu. Periaatteessa voisin yrittää huomenna. Katsoisin kelloa sitten kun tuntuisi todella epämiellyttävän epätietoiselta. Hmm, oikeastaan aika hyvä idea kokeilla huomenna, koska olen täällä kämpällä yksin ainakin siihen asti että joku tulee. Ketään ei haittaisi vaikka peittäisin kaikki kellot ja heräisin vasta sitten kun oikeasti haluan. Voisin sekoittaa kännykänkin kellon niin etten tietäisi yhtään mitä kello oikeasti on. Miten riskialtista mutta loistavaa!
Aion toteuttaa tämän. Katsotaan sitten aamulla uudestaan miltä tuntuu.

Ehkä kelloton hengailu antaa minulle uutta tietoa ajasta joka loppuu kesken. Mihin se on mennyt? Olen niin myöhässä.

//
Älä juokse pois.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei haluun muute nähä sen leffan!

Minäpäs kerran hengailin kellotta ja sitten vahingossa pelasin simssiä viiteen aamulla.

- Anonyymi

pyry kirjoitti...

"On ihan kamalaa kun on sellainen kamala "apua aika ei riitä mihinkään haluan jäädä nukkumaan enkä tehdä yhtään mitään vaikka sitä ja tätä" fiilis."

Kamalan tuttua ja voi että mä vihaan tota fiilistä D:

+ Kelloton päivä kuulostaa ihan mielenkiintoiselta, kerro sitten miten meni, josko mäkin uskaltaisin kokeilla !
(Ja tietenkin moni muukin kiireinen.)

Tiia Tuulia kirjoitti...

voi että, minäkin aion kokeilla sitä kellotonta ajankäytöä, ajattelin aloitta sen sitten kesällä :D ja kiviä tällä hetkellä 19 kupissa (kun ei ole lastenvaunuja) ^^

Kirsi kirjoitti...

Hei tosi hieno blogiteksti! Mua oikeesti innosti toi että kellon vois itekin peittää ja olla välittämättä ajasta. Tänään nimittäin laskin tarkkaan missä ajassa saan tehtyä tuon esseen ja tuon aineen läksyt.. Miksi aikaa pitää mitata jatkuvasti??

Ja Crash on hyvä!! Tykkään biisistä.

Lyydia kirjoitti...

Anonyymi: kannattaa katsoa leffa, oli ihan kiva. :D Sims on hauska peli kyllä!

rela: taidankin kertoa tässä pian kunhan ehdin (tuosta voikin päätellä miten menestyksekäs olin) miten meni. Mutta kannattaa kyllä kokeilla!

Lily: ehkä kesällä tuo onnistuu minultakin paremmin. Nyt jostakin koko ajan tyrkytetään jotain kelloa katsottavaksi.
Oo, 19! Mitenkäs näin hienosti?

Kirsi: Kiits! On ihan kurjaa että kaikkea ja aikaakin mitataan koko ajan, sitten ei muisteta ajatella fiilistä..
Hihi, taas kuuntelen tuota biisiä.

Tiia Tuulia kirjoitti...

aloitin sen vasta äsken, enkä ole vielä ehtinyt angstata ;D no eikä, olen vaan luonnostaan niin onnellinen! ;)

Tiia Tuulia kirjoitti...

aloitin sen vasta äsken, enkä ole vielä ehtinyt angstata ;D no eikä, olen vaan luonnostaan niin onnellinen! ;)