perjantai 12. maaliskuuta 2010

Fiilis nro jotain

Olen todellakin lomalla. En jaksa selittää kaikkea mieletöntä mitä lomalla on tapahtunut koska olen aika sekava. En tajua, aina kun ajattelen jotain niin kyllästyn siihen ja unohdan koko jutun. Sitten yhtäkkiä, parin päivän päästä saatan taas muistaa sen ajattelemani jutun ja innostun siitä taas vähäksi aikaa. En ole tämän takia ollut kovin aikaansaava lomalla. Oikeastaan ihan hyvä, ehkä jaksan sitten ei-lomalla taas olla ahkera.

Olen taas hieman myöhässä, mutta kuitenkin: kiitospalsta! En tajua miten kirjoitan niin harvoin, täällä melkein muita postauksia olekaan kuin kiitospalstoja. Missä kaikki erityispäivät elämästäni ovat! Tosin epäilen että niitä on ihan yhtä paljon kuin ennenkin, ne ovat vain niin siistejä etten osaa kirjoittaa sitä. Mutta niin, asiaan.


Mukavat myyjät kaupoissa
Niin, sinä kirjakaupan myyjä joka etsit minulle sen yhden kirjan ja olit muutenkin oikein hieno. Sinä Anttilan myyjä, joka tosiaankin osasit hymyillä ja katsoa silmiin. Oikein hyvää päivänjatkoa sinullekin. Oli tosi hienoa kun se pikkutyttö oli jonossa ennen minua ja suhtauduit siihen rasittavuudesta huolimatta niin hyvin.

H
Loistavaa että pyysit kaveriksi facebookissa: olen nimittäin itse aikonut aika kauan mutta en sitten ole uskaltanut. En tiedä. Ehkä joskus juttelen jotain.

Eräs K-kaupan myyjä
On aika hienoa että jaksat aina heittää jotain läppää asiakkaille.

Uudet lukijat
Kiitos ja tervetuloa!

S
Sitä samaa varmaan kun viimeksikin. Aika parhaita viestejä!

Mitä ihmettä. En keksi oikein kiitettävää nyt. Sen siitä saa kun viettää loman täällä jossain. Ehkä teen tähän lisäyksiä joskus!
Niin ja se vielä, että fiilis on tällä hetkellä aika hyvä. Melkein samanlainen kuin ennen bileitä mutta tyynempi.

4 kommenttia:

k kirjoitti...

hei ajattelin kysyä että mistä oot ottanu nuo kuvat tuoho reunaan? ku mää oon aina aatellu että ne on jotku semmoset kuvat vaa ja sitte ku olin kerran täällä ni siskoarmas tuli kattoo että mitä sää luet ja ennenku ehin vastata ni se sano sun nimen ja sano että tuosta nenästä tunnistin! sitte aloin miettiä että onko tuo sittenki muka sinä mutta en usko ennenku oon varmistanu:) ja nii.. aika hassua muutenki että nii äkkiä tunnisti sut...:o älä välitä, hyvin seko juttu. eikä sun oo pakko vastata tähän ainakaa täällä mutta ku tuli mielee ku tulin taas lukee näitä ja ei sua oo facebookissakaa näkyny:o :D

Annika kirjoitti...

apua, yritän kovasti ottaa selvää, mistä tässä blogissa on kysymys. :D kiitospalsta on kyllä varsin suloinen :>

Lyydia kirjoitti...

k: joo oho, olin koko viikonlopun vähän muualla kuin koneella. ja ei muuten ole tuossa reunassa oma kuva, se on valmis blogipohja jostain. mutta niin, näyttääköhän ne sitten minulta.. kuka sisaresi näin sanoi?

Annika: voi siinä onkin selvittämistä. En ole itsekään ihan varma, voisin varmaan miettiä sitä. Tämä on välillä aika henkilökohtainenkin höpöttelypaikka kaikista siisteistä jutuista, varmaan.
Kiitos, itsekin tykkään kiitospalstasta!

k kirjoitti...

se oli saara. joka ei usko vieläkään oikee että tuo ei oo sinä :) ehkä se ihan pikkusen näyttää ku oikeen kuvittelee!:)