keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Mikä teillä on?

Voi minua parkaa! Kaikki eilen hienosti suunnittelemani epäonnistui tänään, koska olin ihan liian laiska. En tajua minne kaikki energia on mennyt. En muistanut ollenkaan olla outo ja hämmentää ihmisiä. Tai taisin sittenkin hämmentää niitä, tosin ne ilmeet eivät olleet ihan hymyjä. Mikä kaikkia oikein vaivasi, keskiviikko on ihan loistava päivä.

Niin, keskiviikkoaamut ovat ihan loistavia. Kun heräsin, ulkona oli valoisaa enkä edes ollut väsynyt. Heräsin niin aikaisin että ehdin fiilistellä joka hetken. Lehdenjakaja oli taas mukava ja toi sen lehden taas niin hienoon aikaan. Luin lehden ja sitten löysin vielä kauneus&terveys-lehdenkin ja luin mielissäni juttua positiivisuudesta. Söin samalla terveellisen näköistä aamupalaa ja hengasin peilin edessä miettien miten sairaan hieno olen. Siinä vaiheessa kun menin ulos, aloin jo ihmetellä miten ihmeessä aamu on ollut niin helppo - ulkonakaan ei ollut edes kylmä. Matkalla joku yllätti, tosin en tietenkään saisi hihittää toisen vahingolle. Voi ei, anteeksi.

Loistava aamuni kuitenkin palautui normaaliksi koulussa, koska niin monilla tuntui olevan huono päivä. En enää viimeisillä tunneilla jaksanut hihitellä kamalasti.

Tässä on nyt jotain oikein väärää. Tein äsken ihan sairaan ahkerasti koulujuttuja, mutta en osaa vielä oikein olla siitä mielissäni. Ahaa, ja taidan tietää mistä se johtuu, mutta ikävä kyllä sensuurimörkö ei nyt halua kertoa asiasta. Ihan kumma tyyppi sekin, voisi muuttaa vaikka kuuhun.Tai ei, sääli kuu-ukkoja. Niillä varmaan on jo oma sensuurimörkö kun niitä ei koskaan näe. Mitä ihmettä täällä tapahtuu. En varmaan jaksaisi lukea omaa blogiani jos olisin joku random. Vaan ei sillä niin väliä.

Hei piristäkää vähän. Tuon ei tarvitse koska se teki sen jo.

// persoonallisuus on ihmisen ainutkertaisten piirteiden kokonaisuus

Ei kommentteja: