maanantai 22. helmikuuta 2010

Olen paras!

Arvatkaa kuka selvitti juuri itse keksimänsä haasteen!

Voin kertoa että se oli aikaavievää, hauskaa, innostavaa, yllättävää, tylsää, siistiä, parasta ikinä ja vaikka mitä muuta! Tosin oikea käteni on nyt vähän kipeä ja väsyttää vähän. Mutta oli se sen arvoista. Huomenna lisää, kunhan olen lukenut vihkoni!

Kohta nukkumaan!

2 kommenttia:

memeshe kirjoitti...

...mulla oli ihan samat reaktiot, kun sain ton vihkon valmiiksi :----D Jossain tuolla vihkossa taitaa lukeakin, että olen ihan paras.

Ja samoin, käsi on nyt aika lahjakkaasti kipeä. Itse menin vähän omilla säännöillä ja lopetin haasteen vasta tänään yhdeltätoista, eli samaan aikaan kuin eilen aloitin (en toki meinannut unohtaa...), mutta 24 tunnin sisään meni kuitenkin (23 tuntia 45 minuuttia, jos tarkkoja ollaan). Välillä oli ihan epätoivon / paniikin fiilikset iskeä, kun aika tuntui loppuvan ja tyhjiä sivuja oli vielä vaikka millä mitalla.

Toteutin ton haasteen 20-sivuiseen A4-kokoiseen vihkoon, ja kirjoitin lähinnä senhetkisistä fiiliksistä ja tapahtumista, kun en ollut sen syvällisemmällä tuulella. Mutta niin, oli kyllä todellinen voimainkoitos tämä haaste, ja oon niin voittajafiiliksissä kun sain sen selvitettyä! Voisin lukea ton vihkon ehkä vielä tänä iltana ja säilöä sen sitten jonnekin talteen ja lukea vasta joskus kuukauden-parin päästä seuraavan kerran. Yllätynpähän ainakin kaikkea hämmentävää, mitä olen tuonne kirjoittanut : DD

katriparka kirjoitti...

memeshe: oho, aika tarkalle sulla mennyt tuo aikataulu :D ite olin eilen tosiaan joskus puoli kymmenen aikaa ihan paineessa vain kirjoitin tuota.
Voin muuten kertoa, että tuo voittajafiilikseni jatkuu vieläkin. Oli nimittäin ihan sairaan hauskaa lukea tuo vihko tänään koulussa, ihan sairaita juttuja olin kirjoittanut.. hui!
huippua että sulla oli kivaa!