keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Kukkapäivä!

Heissan, te kaikki.
Tänään oli kukkapäivä, lisää infoa voitte lukea täältä jos haluatte. Varmaan myöhemmistä postauksista tuolta löytyy vielä lisää joskus. Ohjelmassa tänään oli muun muassa kukkakuosiin pukeutuminen, kukittaminen ja ameliekerhoilu tai jokin sellainen. Oli aika sairaan kivaa vaikka aikaa olikin liian vähän. Minun mielestäni ainakin!

Voin kertoa jälleen, että olen ollut aika mielissäni viime aikoina. Maanantaina oli oikein hyvä maanantaifiilis ja kahvilointia! Tiistaina pidimme hauskat kaappibileet eikä illallakaan ollut ankeaa, päinvastoin. Kokeenpalautuksetkin olivat aika iloinen yllätys. Arvatkaa kuka sai filosofiasta kympin! Loppuviikosta en sitten tiedä ollenkaan. Torstai ja perjantai voivat olla ihan mitä vain, toivottavasti jotain hauskaa. Viikonloppu saattaa olla vähän outo, mutta pitää nyt katsoa. Jospa keksisin jotain siellä korkeasaaressa. Ja ainakin sunnuntaina palaan tänne.

Koska nyt on ollut niin siistiä, en osaa oikein päättää mitkä ovat olleet parhaimpia hetkiä. Jotenkin hassua, että menee niin hyvin, että kaikesta tulee sellaista ihme sekasortoa mistä ei voi etsiä niitä parhaita kohtia. Kaikki on niin loistavaa! Hienoa on ollut ainakin hämmentyminen, kukkapäivän tempaukset, talvitien valitseminen kotimatkalla, eräs mahtava biisi, haasteen toteuttaminen, facebook-illat, mustikoiden syöminen ja huvittuminen psykantunneilla. Ei niin hauskaa on sitten ollut se että en ole oikein tajunnut, se etten kestä tuijotusta ja se että en jaksa lukea italian sanoja, en ollenkaan!

Oli tosi vaikea päättää, minkä biisin laitan tänään. Haluan ehkä säästää vielä tämän hetken lempibiisiäni johonkin vielä mielettömämpään postaukseen. Tai sitten en malta odottaa mitään siistiä postausta ja laitan sen huomenna. Voitte nyt  kuunnella tämän toisen. Tykkään siitäkin.Huomenna kiitospalsta!

Ja lukekaa (tai jotain sellaista) tämä, tykkään siitä.

// Mitä ihmettä? enosaaiikapuajännittävää hui

Ei kommentteja: