sunnuntai 7. helmikuuta 2010

"Ihan hyvää"

Minulla on kurkku kovin kipeä ja mahdollisesti kuumetta. En mittaa sitä, koska sehän olisi miltei luovutusvoitto flunssalle. Minähän en oikeasti ole yhtään kipeä. Nyt on vain vähän sekava vaihe ja ihan muuten vain saatan puhua sekavia, tuijotella omituisesti ja kerrankin kykenen uppoutumaan ajatuksiini hienosti. Melkein hauskaa, mutta toisaalta se itsekontrollin menetys ei ole yhtä kivaa.

En taida oikein jaksaa selittää kaikkea viikonlopustani. Vähän kuitenkin. 
On kyllä ollut aivan mieletöntä. Sisarella oli viime torstaina synttärit ja perjantaina sitten bileet. Ihan sairaan siistiä, koska porukalla suunnittelemamme yllätysjuhlat onnistuivat sitten ihan täydellisesti. Tuli ihan sairaan hyvä fiilis: kaikki vieraat oli ihan mukava menossa ja ihan oikeasti pitämässä hauskaa, tai sitten en vain huomannut murjottajia kun olin itse ylimielissään. Suosittelen yllätysjuhlien järjestämistä ihan kaikille, kaikesta stressaavuudestaan huolimatta se on palkitsevampaa kuin mikään, melkein.
Partyjen jälkeen menin korkeasaareen, olin siellä päivän, söin synttärikakkua ja lähdin takaisin tänne. Päätin matkalla että en todellakaan aio päivittää tänään blogia, mutta voi katsokaa, mitä olenkaan tekemässä..

Huomenna alkaa uusi jakso. Onneksi ensimmäinen tunti peruttiin, väsyttää aivan sairaasti jo valmiiksi. Luvassa on ruotsia, psykaa, yhteiskuntaoppia, hissaa, terveystietoa, italiaa ja ikävä kyllä myös matematiikkaa. Ihan varmaan hauska jakso tulossa, kaikki paitsi matikka kiinnostaa edes hiukan. On niin hienoa ettei enää tarvitse käydä yhtään kurssia mitään ihan kamalia aineita, paitsi liikuntaa, yäk. Eli koulussa on jälleen kerran kivaa ja viikonlopuille on varattu jotain odotettavaa!

Tässä vaiheessa olisi varmaan taas hyvä luoda jotain tavoitteiden tapaista. Olen vähän niitä vastaan, vaikka taidan tosiasiassa luoda niitä itselleni jatkuvasti. Ne vain eivät ole yhtä velvoittavia. Lähinnä ne koskevat sitä mitä haluaisin tapahtuvan. Haluan että ensi jaksossa on tosi hauskaa kavereitten kanssa, mutta en kuitenkaan unohda että psykologia on hauskaa. Tästä huolimatta haluan että tapahtuu jotain ihan mieletöntä.

Aion ensi viikolla kirjoittaa viimein ne kaksi postausta joita olen suunnitellut jo pidemmän aikaa. Toinen käsittelee hienoja aiheita ystävänpäivään liittyen ja toinen vuosipäivää. Odotan niitä todella innolla. Nyt haluan mennä nukkumaan.

// En tiedä mitä ajatella oranssista eikä värin katsominen taida auttaa. Olisi paljon helpompaa jos kyseessä olisi tämä oranssin sävy, mutta tämä taitaa olla vähän lämpimämpi.

3 kommenttia:

johanna kirjoitti...

(profiilin teksti: täälläpäässä tuuliviiri kiinnostui!)

vau- italiaa? oon miettiny että sitä vois olla hienoa lukea, onks se kovin vaikiaa?

pst, paranemisia!

Lyydia kirjoitti...

jojo: tuuliviiriys on hieno asia. :D

Joo, italiaa. En sanoisi että se on kovin vaikeaa, pitää vain olla asenne että haluaa oikeasti oppia.

Yritän tästä parantua :)

pst. mi piacciono i commenti! Grazie!

johanna kirjoitti...

prego!

(thih)