torstai 18. helmikuuta 2010

Kuulumisia ja kiitospalsta

Hmm. Ajattelin vähän päivitellä kuulumisia. Tällä viikolla olen ollut aika paljon mielissäni ja laittanut tavallista enemmän viestejä ihmisille. Niin, ehkä nuo molemmat voi selittää sellaisella sosiaalisuusololla. Mitenhän sen selittäisi? Sellainen että on jotenkin pakko ottaa kontaktia ihmisiin. Randomeille hymyileminen on aika hienoa ollut tässä viime päivinä.Voisinkin joskus tehdä sellaisen hienon kokeilun, että ensimmäisenä päivänä hymyilisin kaikille ja toisena taas murjottaisin. Sitten voisin vertailla fiiliksiäni! Saa muistuttaa, en ehkä itse muista tuota ideaa.

Tänään oli penkkarit niillä abeilla. Oli jännittävää, koska en ollut koskaan ennen nähnyt penkkareita livenä. Arvatkaa vain sieppailinko innoissani niitä karkkeja, vaikka olikin kyllä ihan sairaan kylmä kerrospukeutumisesta huolimatta. Maltan tuskin odottaa että saan itse ideoida penkkariasua! Koska ulkona tosiaan oli aika kylmä, päädyin taas vaihteeksi kahvilaan suurella porukalla. Turha sanoakaan että oli kivaa, kaikki varmaan arvaavat. Erityisesti pidin mysteerikeskusteluista.

Illalla olen sitten vain hengaillut ja dataillut täällä kämpällä. Sain myös tietää, että olen yksin täällä koko viikonlopun - ja se oli sitten hyvä uutinen! Huomenna saan ainakin illalla seuraa ja hyvää ruokaa. Sen jälkeen en sitten tiedäkään mitä teen.. Joko keksin jotain ihan muuta tai sitten osallistun joka ikiseen kirjoituskilpailuun jonka löydän. Jossain välissä voisin kirjoittaa tänne ihan teemallisen postauksen. Toisaalta olisi kyllä ihan kiva saada seuraa lauantaina/sunnuntaina myös, koska olen niin kummallisen sosiaalinen, ainakin vielä nyt. Pitää katsoa millaisen terapiaviikonlopun kehitän! Ideoita?

Ja hei, älkää edes kuvitelko että olen unohtanut jokatorstaisen kiitospalstan!

I & H
Oli todella kivaa kun hengattiin sunnuntaina, oli tosi rento ja mukava fiilis siellä!

K (en tiennyt millä nimellä haluat esiintyä täällä)
Olit oikein rohkea ja reipas kun juttelit facebookissa! Olen jollain tapaa aika ylpeä sinusta nyt, vaikka kuten sanoin, olet aina ollut hieno tyyppi. Vois joskus tehdä vähän taidetta. Hmm.

Kaikki tähän mennessä haasteeseen vastanneet
Olette upeita kun innostutte!

S
Mietin aika kauan otanko tätä tänne koska olet ollut vähän hämärä. Mutta toisaalta oli kiva kun muistit vuosipäivää ja olet hassukiehtova yms!

Eräs historianopettaja
Kiva kun päästät aina tunnilta aikaisemmin, ehtii paremmin jutella kameleitten kanssa!

Eräs toinen historianopettaja
Kiits, todella kilttiä viedä meidät Italiaan!

Henna
Sä tiedät, hieno kirje ja sillee.


Tämä on vähän ilkeästi sanottu, mutta en ensinäkemältä uskonut että olet näin hieno tyyppi! Olet oikein kiltti kun hengailet kanssani, puhut piristäviä ja katsot lasien yli silleen hienosti!

Seppo!
Kiits kun sain hienon kortin ja tutustutit mulle Tegan&Sara musiikin. Löysin sen kyllä vasta nyt. Kuuntelen mielissään!

Random mummo, joka kävelit kahvilan ohi
Miten piristävä näky! En osaa oikein selittää, mutta näytit jotenkin todella iloiselta ja todelliselta.


Älkää unohtako haastetta!

Tämän saa kuunnella jos tykkää. Ihan kiva.// Kun söin äsken mandariinin (tai klementiinin, mikä liekään!) muistin että oranssi on päivän väri. Koska se on aika turvallinen,
siitä voi pitää kiinni.

2 kommenttia:

k kirjoitti...

k on ihan hyvä nimi:) kiitos itsellesi siitä keskustelusta! tuossa alhaalla vois olla myös kiinnosti yllätti innosti ja ilahdutti! sitä oisin painanu heti :)

Lyydia kirjoitti...

k: hienoa! Hmm, pitäisiköhän lisätä hmm. Vois laittaa vaan torstaisin kun on kiitospalsta. :D Koska tuohon ei mahdu ku kolme :(