keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Kattokaa, lunta!

VOI EI.
Lunta, kaikkialla! Heti kun aamulla herää ja katsoo ulos näkee kasoittain lunta maassa ja puissa ja kokoajan sitä sataa lisää taivaalta! Minä sitten en pidä lumesta (olen varmaan unohtanut mainita sen en pidä -listassa..)

Onhan se lumi aluksi kivaa kun voi tehdä lumipalloja ja lumiukkoja ja kaikkea talvijuttua. On myös ihan kivaa tehdä valtavia lumilinnoja. Ikävämpi juttu taas on se, että monikaan ei jaksa alkaa tekemään niitä lumilinnoja ja itse ainakin inhoan sitä kun lapaset kastuvat lumesta. Toisinaan on myös ihan hauska kävellä koulusta kotiin lumipyryssä. Lumi alkaa kuitenkin ottaa päähän siinä vaiheessa kun sitä on joka paikassa (kengissä yms.) eikä sillä edes voi tehdä mitään kivaa. Miten tympeää onkaan tietää että tulee talvi ja sitten tulee vielä kevätkin ennen kuin on taas kiva ilma!
Ja se raivostuttava auringon heijastuminen hangesta, älkää edes mainitko.

Edellä mainittu asenne lumeen on kyllä niin negatiivinen että se olisi syytä muuttaa. Asialla ei selvästikään ole mitään tekemistä itse lumen kanssa, en ainakaan muista kovin monia kamalia kokemuksia juuri lumeen liittyen.
Vai hmm. Kysymys saattaa olla siitä että en pidä talvesta. Oikeastaan ajattelen että lumi on yhtä kuin talvi. Mikähän siinä talvessa on sitten niin ikävää. (Talviliikunta, kylmä, märkä, ei pääse minnekään..)
Voiko mistään sanoa ehdottomasti että ei vain pidä siitä?
Se on kyllä vähän laiskaa.

Jos joku haluaa, minua saa muistuttaa tänä talvena että haluan pitää talvesta edes vähän. Jos tekisin yhden lumipallon joka kerta kun on nuoskalunta ja kävisin pari kertaa kävelyllä pakkasessa niin olisin ylpeä.
Ikävä kyllä se vähäinenkin talvimyönteisuus jonka mahdollisesti saan kerättyä tänä talvena hipsii huispois ensi talvena kun rakastamani koulutalviliikunta alkaa.
Mutta kannattaa varmaan silti yrittää.

//Tämä ulkoasu muuten ei ole pysyvä. Kunhan vain kokeilin. Saatan vaihtaa sen huomenna.
En oikein pitänyt siitä että se edellinen tyyli näytti niin sairaan tunkkaiselta. Tämä taas näyttää jotenkin omituiselta ja viileältä. Noista helmistä/lampuista kyllä pidän.
Taidan kokeilla seuraavana jotain supervärikästä.

Ei kommentteja: