maanantai 16. marraskuuta 2009

Harhapoluilla

Voi ei!
Tänään heräsin aamulla, ja siitä huolimatta että oli kylmä ja vähän epämukavaa tuli sellainen hieno olo. Sellainen oivallusolo.

Oivalsin esimerkiksi taas kerran että mitään ei ole pakko tehdä ja jos haluan voin olla täysin ei-kukaan ja jos haluan niin todella VIP tyyppi ja kaikille todella välttämätön. Voin sanoa ihmisille moi tai sitten en: voin ihan itse päättää! Ei tarvitse miettiä että olemmeko nyt tuon kanssa moi- vai HEI-väleissä. Huono esimerkki, sillä itsekään en ajattele ihan noin. Mutta toisaalta olen nyt vähän siinä tilassa että en jaksa.
Se on vain valinta. 
Tänään valitsin niin, että halusin olla ei-kukaan, mutta kuitenkin ihan kiva tyyppi joka kuuntelee pirteää musaa. Ja olin kyllä ihan kiva tyyppi.
En nyt ota huomioon sitä että olen aina kiva tyyppi.

Olin tänään myös suunniltelmallinen ja tein koeviikkosuunnitelman ja siitä tuli aika hieno. En kyllä viimeksikään pysynyt ihan suunnitelmassani vaan etenin lähinnä fiilispohjalta. Suunnitteleminen on kuitenkin niin kivaa että en vielä luovu tavastani. Huominen on muuten suunnitelmassa vapaa, ehkä voisin käydä jossain...

Hiussuunnitelmani muuten kertoo että aion kasvattaa hiuksiani ainakin viisi senttiä ja kokeilla sen jälkeen jotain kampausjuttuja ja ehkä beckhamkampausta taas kerran. Ongelma on vain se, että mitä teen juurikasvulle. En millään jaksaisi mennä kampaajalle.Tosin ajattelen varmaan huomenna tästäkin asiasta ihan eri tavalla.

Tämän sekavan merkinnän jälkeen aion istua hetken ikkunalaudalla.

1 kommentti:

Janika kirjoitti...

Rakastan näitä sun merkintöjä! Nää on nii mielenkiintosii.