perjantai 13. marraskuuta 2009

Viikon viimeinen perjantai!

HEIHEI
Näin tänään hälytysajoneuvon. En ollut ennen huomannut miten hienosti ne valot menee siinä, siis ne siniset. Ihan niinkuin siinä auton ympärillä jotenkin hyppisi jotain valotäpliä. Hienoa. Oli tosiaan aika paljon aikaa katsella autoja kun jäin siihen liikennevalojen keskelle kun valot vaihtui juuri oikeaan aikaan.

Perjantait on aina aika hienoja. Niissä on se oma tunnelma, vähän niinkuin kaikissa päivissä. Maanantaina on aina vähän väsynyt mutta toisaalta innoissaan aloittamassa kaikkia uusia projekteja ja silleen. Tiistai on aika tappopäivä jos on pitkään koulua, eikä jaksa tehdä mitään kun läksytkin pitäisi jaksaa ja niin edelleen. Keskiviikkona on pian viikonloppu ja aivan parasta mennä jonnekin! Torstai menee perjantaita odotellessa ja suunnitellessa. Perjantai se vasta onkin ihana ja mukava. Oikeastaan silloinkin vaikkei edes suunnittelisi mitään erityistä niin kuin nyt: kunhan vain dataan ja lakkaan kynsiä ja kuuntelen musiikkia ja olen mielissään. Mielissään oleminen on asenne!
Lauantai menee vähän oleillessa ja haaveillessa. Toisinaan saa tehtyä jotain hienoakin. Jos haluaa tehdä taidetta, lauantai on siihen aivan loistavan turha päivä.
Sunnuntaina joskus ahdistaa, joskus ei. Sunnuntai-ilta on ihana!

Olen ihan sekava.

// Kuule kuomaseni
älä toki vaivu epätoivoon
seinistä kun joskus kasvaa esteitä
älä ota sitä niin raskaasti.
Ovi saapuu ihan tuota pikaa.
Ja pääseehän ikkunastakin ulos.

Päivän biisi on taas kerran ihanan kepeä. Tätä olen tässä hyräillyt koko illan, melkein käy nuo lyriikat fiilikseen.

Ei kommentteja: