perjantai 23. lokakuuta 2009

Kahdeskymmenesyhdes

Hei-hei!
Tarkistin että 21. voidaan kirjoittaa myös yhdes-päätteellä, eli ei ole pakko käyttää kahdeskymmenesensimmäinen-ilmaisua. Yhdes kuulostaa pätevältä ja ihan suht. nätiltä. Tykkään tosi paljon tuosta suht-jutusta.

Olen nyt muuten ihan sairaan nätti, eräs tietty kasvonaamio oli todella kamalan tuntuinen iholla mutta onneksi tuli nätti olo. Kauneus on sisäistä selkeesti. (Wanha juttu.)

Ajattelin että olisi varmaan hienoa pitää neulomisesta tai edes jostakin käsityöstä. Voisin korvata sillä karkin. Pidän kyllä karkista ihan mielettömästi, eli söisin sitä varmaan siltikin. Mutta noin niinkuin ekoajattelun kannalta olisi varmaan ihan hyvä ratkaisu. Jos ajatellaan vaikka virkkaamista ja karkkia, niin virkkaaminen voisi vastata osin samoihin asioihin kuin karkki, paitsi mahdolliseen nälkään. Yleensä jos haluan karkkia, niin haluan jotain tekemistä tai muuta hämmennyksen poistajaa. Sama kyllä onnistuisi varmaan virkkaamallakin.Virkkaamalla saan jotain tekemistä, joka ei vaikuta kamalan epäkohteliaalta seurassa, tosin lankarullan kanniskeleminen on varmaan aika omituista. Nyt kun ajattelenkin kaikkia etuja, mitä virkkaamisesta pitäminen toisi minulle, harkitsen vakavasti pientä asennevammakuuria itselleni. Voisin kokeilla, mutta ehdottakaa nyt joku, mitä ihmettä jaksaisin virkata?
Ei sentään, pidän sittenkin hitusen enemmän neulomisesta. Mitä ihmettä jaksaisin siis nimenomaan neuloa?

Eilisen tunnelmia:

Unessa on kiva olla
nukahtamassa
jos tila jatkuu
jatkuu jatkuu
kunnes herää
jos herää
ellei nukahda.

// Vähän ois siistiä sellainen ekosysteemisysteemi. Siis että alkais ekoistamaan elämää silleen ihan kunnolla. En vaan ymmärrä, että miksi se on niin vaikeaa? Pitänee tutustua verkkomateriaaliin.. Mutta tästä voisi tulla todella hieno juttu...!

Ei kommentteja: