tiistai 13. lokakuuta 2009

Kahdeksastoista

Hei

Nyt on oikein hieno tunnelma. Olen ihan koukussa The Baseballs -biiseihin ja aivan mielissää muutenkin. Miksihän? Se varmaan selviää tässä joskus. Ja ei sen väliä vaikkei selviäisikään, kunhan on mielissään. Toisaalta ilman syytä sitä mielissään olemista on vaikea suunnata yhtään mihinkään, mutta nyt voin suunnata sen ihan kaikkialle paitsi tiskeihin. Tai melkein kyllä niihinkin. Ehkä kynnet on parhaimpia keinoja, paljon värejä vain päällekkäin, eihän se ole niin tarkkaa?

Huomasin että mun käsi on tosi kulunut tuosta kulmasta. Tai siis kun laitat vaikka vasemman kämmenen ylöspäin niin se kohta on siinä alhaalla oikealla. Joo hieno selitys. Mistähän sekin johtuu? AA! Nyt keksin. Tietenkin kun se on tuossa kärsijänä kun istun tietokoneella ja kirjoitan niin juuri se kohta kättä hankautuu tätä koneen pintaa vasten. On se ainakin mahdollisuus, tai ehkä vaihtoehto on parempi vaihtoehto.

Tekee ihan sairaasti mieli tehdä jotain hurrrjaa! Tai ei ihan hurjaa mutta jotain vähän jännää. Taidan tarvita vähän jännitystä elämään. Pitäisi varmaan ostaa joskus piimää ja juoda se kaikki. Sydämentykytyksiä loppuiäksi. Olisin varmaan aika lopussa sen jälkeen. Kuulin kyllä että piimä voi olla ihan hyvääkin, en kyllä usko.

PÄ JÄRNVÄGSSTATIONEN
hon väntar på henne?
Vet inte.

Vet inte, I don't know, Non so?
EMMÄTIÄDÄ.

Ei kommentteja: