keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Kahdeskymmenes

Oijoi.
Onpas ollut hienoa. Ainakin eilen oli. Se johtuu siitä että on loma.
Eli, olin eilen yhessä kaupungissa vähän shopshop. Ostin vaikka mitä ihanaa ja mulle kyllä myös ostettiin vaikka mitä ihanaa koska allekirjoittaneella oli eilen synttärit. (Synttärit on muuten yksi harvoista juhlimisen arvoisista päivistä!)
Jos jaksaisin niin kuvailisin tähän joka ikisen ostamani vaatekappaleen, mutta en millään jaksa enkä ehkä haluakaan tehdä niin.

Mietin vähän, että voisin haluta tehdä sellaisen 20-postauksen. Postaus ei muuten ole kauhean nätti sana, mutta kumminkin. En ehkä jaksa tehdä sitäkään, liiankin minäkeskeistä. Tai jos tekisin sen hauskan 20-jutun, sen missä pitää sanoa 20:lle randomtyypille muka joku juttu jonka haluaisi sanoa mutta ei (koskaan) tule sanomaan. Mutta en minä tiedä, en halua ehkä tehdä sitäkään. Olenpas minä nyt laiska, tyhmä ja saamaton. Onko paha asia, jos ei jaksa tehdä mitään vaikka se jokin kuulostaisikin kivalta? Plääh, minä teen ihan mitä haluan.

Vapaudesta puheen ollen, aloin neulomaan lapasia. On se kyllä tuskallista, mutta varmaan myös sen arvoista. On niin hieno hetki aina kun huomaa että lapanen on edistynyt, edes pari milliä. Neulominen on vähän sellaista: toisaalta se on todella kahlitsevaa mutta toisaalta palkitsevaa. Olen päätellyt että neulomisessa on kyse asenteesta eikä lahjakkuudesta. Hieno juttu, voin nykyään valokuvaamisen lisäksi neuloa! En kuitenkaan ala aktiivisesti neulomaan, monia muita juttuja on kivempi tehdä, samoin valokuvaamisen kanssa. Neulominen on hyvä valinta silloin jos haluaa flow'n. Niistä lapasista tulee muuten oranssit..!

Telkkarissa nuo tärkeät herrat ja rouvat taitavat puhua ilmastopolitiikkaa. Kylläpä tekisi mieli mennä kuuntelemaan, mutta en ehkä kestä sitä miten tyhmiä nuo jotkut kuulostavat olevan. Mutta ainakin se pohjustusjuttu keskustelulle oli ihan hieno, kuuntelin sen samalla kun tappelin sen lapasen kanssa. Mikä ihana ajanviettotapa!


Unessa
se jota en tunne
lähti pois.
Minä söin kaiken kakun
mitä hän itse ei ehtinyt.

Aamulla en ollut ollenkaan nälkäinen.


Tein muuten tänään melko monta tuntia pipareita. Se ei ollut rentouttavaa, mutta ihan mukavaa.
16 VEE!

2 kommenttia:

keas kirjoitti...

Onneks olkoon (:

En kyllä osaa ajatella lapasten neulomisen johtavan flow:hun, mutta ehkä sekin on mahdollista.

katriparka kirjoitti...

keas: kiitti hei! :) Kiva olla 16, tämä vanheneminen kukistaa alemmuskompleksisuuden...(meniköhän oikein, ihan sama..)