keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Kahdeskymmeneskuudes

HEI
Minä kun niin aioin ottaa tänään kuvia. Sanoin sen ääneenkin mutta ei, ei voinut muistaa. Ehkä joskus.
Tänään oli oikein kivaa tuossa iltasella, käytiin Coffee Housessa kaakaolla hienossa seurassa ja söin syksyjäätelön. Seura oli tosiaan aika innostavaa, hienoja ajatuksenalkuja löytyi. Pitää miettiä niitä joskus. Terkkuja hienolle seuralle, harmi kun koko porukka ei ollut paikalla. Jemina laitan sulle ihan kohta viestiä jos muistan!

Toisinaan on niin vaikeaa ajatella mitään kun se asia, jota aikoi ajatella on piilossa jossain jonkun muun ajatuksen takana. Silloin pitää miettiä koko ajatuspolku uudestaan ja etsiä se oikea asia ja se on rasittavaa. Toisinaan taas niitä ajatuksia ei edes kannata etsiä, kyllä ne aina jostain löytyvät. Ajattelen varmaan liikaa ajattelemista ja sitä että ajattelen ajattelemista. (Laitoin ensin tuohon lauseeseen pilkun, mutta se ei varmaan kuulunut siihen..)
Taidan pitää psykologiasta. Vaikka toisaalta tuntuu vähän hassulta lukea sitä, vähän niin kuin opettelisi lukemaan suunnilleen jotain ajatuksia. Karmivaa. Mitähän johtopäätöksiä jotkut random psykanopiskelijat voivat tehdä minusta jo kuvan perusteella?

Aamulla oli muuten aika jännää. Olin juuri herännyt ja jostain syystä istuin lattialla yövaatteissani ja ovi tuohon käytäväntapaiseen oli auki. Yhtäkkiä siinä istuessani olin ihan varma että se Jättiläinen Twin Peaksista kävelee ihan kohta huoneeni ovelle. "Owls are not what they seem." Ja olin ihan tosissani, mietin jo että oliko se jättiläinen pahis vai hyvis. Onneksi sitten tajusin nousta siitä ja herätä. Hyi kamala se Twin Peaks oli pelottava ohjelma, mutta samalla parhaita mitä olen nähnyt. Sitten Aasin, Morson ja Mourun jälkeen.

Biisi on tänään lyhyt, mutta sen linkitti hieno henkilö joskus keväällä ja minusta biisi on kiva.

2 kommenttia:

keas kirjoitti...

Kuvan perusteella ei voi tehdä paljoakaan päätelmiä, ei ainakaan psykologiassa. Siellä kun opettellaan mm. pääsemään eroon ennakkoluuloista. Eihän se toimi, mutta ainakin meidän opettaja osaa selittää asiat niin, että ainakin sen tunnin huomaa miten paljon vaikkapa ennakkokäsitykset vaikuttaa. Esim. että kaikille näytettin sama kuva ihmisestä ja puolelle luokkaa kerrottiin sen olevan mafiapomo ja puolelle luokkaa lastenlääkäri ja sit piti vastailla kysymyksiin onko se henkilö lempeä, mistä se on kotoisin jne.

Kannattaa ehdottomasti lukea psykaa enemmänkin, se on tosi mielenkiintoista, ainakin jos on yhtä täydellinen opettaja kuin meillä.

Niin ja aikaisemmasta keskustelustamme: se kirjoitetaan alemmuuskopleksisuudesta. Ei sillä, että sillä olisi mitään suurempaa merkitystä.

Anonyymi kirjoitti...

Morso! :D Tuon ohjelman innoittamana ja pokemon-korttien inspiroimana tein joskus sarjan omia örkkikortteja, ja korttien nimeksi tuli morsos-kortit tjsp.
ps. lily allenin biisi jäi soimaan päähän >:)