sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Kahdeskymmenestoinen

HELLOHELLOHELLO
(cat is in the moon, btw)
Eikun ihan tosissaan nyt. Alla olevasta kuvasta voitte ihailla todella kauniita, söpöjä, suloisia, arvokkaita ja muutenkin onnistuneita lapasiani. Miten kaunis väri! Mikä lahjakkuus! Olen aika tyytyväinen että tein nuo, tietyllä avustuksella tietenkin. Ehkä en olekaan missään ihan toivoton tapaus.Terveenä kritiikkinä omaa työtäni kohtaan voisin sanoa että ne kaipaavat kultalankaa.Lapasmenestykseni siivittämänä tekisi mieleni kovasti kokeilla jotain muutakin kamalaksi oletettua toimintaa. Ehdotuksia? Itse mietin jostain syystä ensimmäisenä hiihtoa, mutta koen sen kyllä aivan liian haastavaksi haasteeksi tässä vaiheessa. Ei nyt kyllä ole luntakaan maassa. Se ihme hiihtotunneli on toki håt, mutta... Hmm. Kamalia asioita olisi kiva kokeilla jotenkin aivan rauhassa, mieluiten yksin tai erittäin samanhenkisessä seurassa. Siinä mielessä koulun hiihtotunnit ovat aika hankalia, sillä siinä on aina kolmisenkymmenta uteliasta (?) vieressä. Oi saisipa liikunnan suorittaa itsenäisesti!

Niin, takaisin asiaan. Mistähän minä en pidä? Pitää tehdä en tykkää -lista! (Tykkään listoista, enkä tarkoita niitä rakennuslistoja jotka menee tossa seinän vieressä, DAA)

Asioita, joista KAT ei tykkää, mutta tekee niitä silti toisinaan pakon edessä:
- hiihtämisestä
- koululiikunnasta (sisältää aivan kaikki lajit paitsi kurssin 1.tunnin jolloin ei tehdä mitään)
- tylsistä jutuista
- ohareista
- stressistä
- isoista kauppakasseista
- rumista vaatteista
- isojen rahasummien käyttämisestä
- pianokappaleiden opettelemisesta
- sanakokeista
- sotkusta
- imuroimisesta
- oikeasti tyhmistä tutustumisleikeistä
- aika monista luonteenpiirteistä
- eräästä anonyymista opettajasta eräällä yläasteella

Mitähän noista nyt lähtisi sitten toteuttamaan? Pianokappale on jo työn alla, opettelen joskus sen Sur le fil -biisin ameliesta, jos jaksan. Vähän haastava minulle. Sanakokeet olisi varmaan helppo, ei siinä muuta kuin vain alkaisi kokeilemaan uusia lukutekniikoita. Mitähän lukutekniikoita edes ON olemassa?

Mitähänä järkeä on tehdä nimenomaan niitä asioita joista ei pidä?
No sitä tietenkin, että sitten oppii pitämään myös niistä. Epäilen kyllä opinko koskaan pitämään ohareista, mutta ehkä sekin on mahdollista. Pitää "vain" ajatella jotain myönteistä tilanteesta. (Ja mitähän myönteistä tilanteessa on..?) Elämä on varmaan kivempaa sitten jos pitää useimmista tekemistään asioista. Ei sekään kyllä yleensä ole vakavaa jos ei pidä.

 

Huomenna kouluun ihanaa siistiä :)
Haastava on hieno sana, mutta olen mieluummin ihmisenä vaikea. Jotkut kun ottavat haasteet liian vakavasti.
(where was the cat?)

2 kommenttia:

Janika kirjoitti...

hei kerroppa mullekki sitten niitä lukutekniikoita, kun ja jos saat selville jotai uusii.

Lyydia kirjoitti...

Kurttu: oho, kerron joskus livenä?