tiistai 29. joulukuuta 2009

Tämä on vähän tylsä, jos ei kiinnosta.

IhQ.
Tänään oli se joka vuoden perinteinen shoppauspäivä kaupungissa. Lähdettiin heti aamulla ja ainakin itse olin aika hilpeällä tuulella, koska kenkäni näyttivät aika suloisilta.

Mutta voi, miksen muistanut että tuollainen keskustassa kiertely on verrattavissa urheiluun! Jalkani ovat nyt aivan hajalla, kipeät ja tuntuu että yksi varpaista on katkennut. Ehkä pitäisi ensi kerralla laittaa jalkaan ihan oikeasti korottomat kengät. Pakko muistaa.

Mutta ei se niin kamalaa ollut etteikö mitään olisi löytynyt. Ikävä kyllä, minulla ei ole kuin ihana puhelimenkamera eikä yhtään intoa kuvailla niitä vaatteita vaikka mielelläni kyllä kertoisin tarkemmin kuvilla miten hienoja ne ovat.  Kuvittelette vain hienoimpia vaatteita mitä osaatte, niin sellaisia minä ostin.

Tänään oli  todella kivaa hyppiä jossain Stockmannilla sellaisten turkispäällysteisten rouvien seassa. Huvittavaa oli se, että niiden rouvien herrat lueskelivat jotain autolehtiä sohvilla. Mahtavan stereotyyppistä! Ja se oli hienoa, kun meidän auton ohi meni hälytysajoneuvo. Jos jostakin pidän niin ainakin niistä vilkkuvaloista. Muuten tänään oli aika vähän sellasia todella hienoja "vähän siistiä" hetkiä. Ehkä se oli myös kivaa kun katsoin itseäni jostain näyteikkunan lasista ja yllätyin iloisesti. Ne kengät vain ovat niin söpöt.

On huolestuttavaa, että alan kehittää tänne jotain blogiminää. Tai siis en taida kirjoittaa ihan kaikesta mistä kiinnostaisi. Pitänee tarkkailla tilannetta.

HEI, keksin vielä yhden hienon hetken. Kirpparilla joku myi sellaista vissiin Onlysta ostettua pitkää neuletakkia "mustana nahkatakkina, 10,50 E".

Ei kommentteja: