lauantai 19. joulukuuta 2009

Tajuaminua

Hei. Heihei.
Olen korkeasaaressa ja on jouluisa tunnelma. (suklaata mm.) Tänään käytiin vähän shopshop jouluksi, tosin itse shoppailin ihan vain kirpputorilla. Oli muuten ihan kannattavaa, löytyi sellainen mummoneule, kiva paita ja sellanen ihan kiva laukku. Tuli niin kirpparifiilis kun kassalla se tyyppi vain sanoo että kuusi euroa, kiitos. Eikä tunkenu niitä tavaroita väkisellä muovipussiin!

Pian on joulu. Tämä vuosi on ollut jotenkin kummallinen nyt joulun alla. Olen vain jotenkin mennyt päivästä toiseen juurikaan miettimättä joulua. Paitsi toissaviikolla oli ihan pieni paniikki. Voisin kuvailla fiilistä niin, että se on sama kuin silloin jos on pitkällä automatkalla, kuuntelee musiikkia ja havahtuu vain harvakseltaan kun maisema vaihtuu radikaalisti.
Kovin montaa kertaa maisema ei ole vaihtunut tässä kuussa.

Itse asiassa tuollainen ajatteleminen voi olla aika rasittavaa välillä. En jaksa ottaa otetta mistään asiasta sen kummemmin, kunhan vain nuuskii vähän ympäriinsä. Todella hetkessä elämistä, mutta ilman sitä hetkeen tarttumista. Koska jos tarraa yhteen hetkeen, toinen voi mennä ihan ohi! Toimiiko se näin?PS.
Tällä hetkellä listalla:
Mew - Then I Run
Muse - Unnatural Selection
Coldplay - Lost! (remix)
Mika - By the Time
Au Revoir Simone - The Disco Song
Lenka - The Show (IT'S BACK JUU NOU)
Muse - Starlight
You only live twice

Ainiin. Tänään näin jonkun kadonneen tonttulakin roikkumassa ilmoitustaululla. Pakkasessa. Iloista.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Owl city - Fireflies