keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Talvitanssiaislunta

Hei ihanaa ja todella tyypillistä: tanssiaisiltana sataa lunta! Ja se on siis hyvä juttu, minusta on oikein ihanaa että tänään saraa lunta. Vielä kun joku tulisi valkealla hevosvaljakollaan hakemaan. (Tai sitten valkoisella limusiinilla, ei sillä niin väliä.)
Hakekaa minut kuutamokävelylle?
Vaikka voi tietenkin olla että se sulaa pois.

En ehdi nyt kirjoittaa kovin syvällisesti ja pohtien tätä asiaa, mutta yhtenä iltana/yönä kävi hieno juttu. Yritin varmaankin nukahtaa, mutta se ei onnistunut kun mietin paria kymmentä asiaa yhtä aikaa. En tiedä mitä kautta ja mitä polkua ajatukseni siihen törmäsivät, mutta tämä on ihan totta: kaikki päättyy vielä hyvin.
En oikeastaan ole varma mitä kaikkea tarkoitan mutta kuitenkin
se päättyy hyvin.
Ei tässä kovin pahasti voi käydä.
Ongelma taitaa olla korkeintaan se, että kaikki muut eivät tajua sitä. Tai jos tajuavat, niin en sitten tiedä "kehtaavatko" elää niin. Minä en ainakaan.
Siis niin, että voi elää kuin viimeistä päivää, sillä kaikki kuitenkin päättyy hyvin.
Eikä sen viimeisen päivän tarvitse olla mikään hieno, kunhan on hyvä.

On aika hienoa myös, että vaikka oivallan näitä asioita aina uudestaan ja hehkutan niitä täällä, jaksan olla niin innoissani. On niin helppoa olla.

Aika wanhaa.
Kirjoitan tästä joskus lisää.

Hyvää yötä. Tämä on sitten kunnon lyriikoiltaanklisee -biisi, mutta aika sama kuin tuo ihme yöllinen oivallus.(Mitähän tuolla yhden talon parvekkeella tapahtuu, äsken siellä välkkyi sellaisia pieniä valoja hyvin epäsymmetrisesti. JA TAAS. Taidan tarkkailla tuota!)

Niin ja vielä lisää!
Tänään tuli TIME-lehti, jota minulle todella ystävällisesti tilataan. Vähän oli hieno! Siinä oli juttu niinkuin kaksituhattaluvun ensimmäisestä vuosikymmenestä. Oli todella siistiä huomata muistavansa joitakin uutisia jopa 2001 vuodelta. Olin ihan hymy korvissa tai vähän ylikin kun muistin jonkun lentokoneonnettomuuden jossa kuoli 265 ihmistä.
Todella huvittavaa.
Muutenkin tuli hyvä mieli siitä lehdestä, hienoja juttuja ja obamasettiä!

Nyt hyvää yötä näkemiin!

Ei kommentteja: