perjantai 11. joulukuuta 2009

PIENIJOULU

Tänään on ollu melkein inhottava päivä tähän asti mutta luulet että laiva uppoaa sittenkin ärsyttävän puoleen eikä ärsyttävällä ole mitään sanottavaa se on kylmä.
Kädet ovat kylmiä kun tulee ulkoa mutta toisinaan muulloinkin enkä tiedä miksi tai jos tietäisin en ehkä jaksaisi kertoa. Levottomuus kun aiheuttaa sellaista kylmyyttä mutta ei levottomuutta jonka alkuperän saatan tuntea, mutta pohjimmiltaan se ei johdu minusta vaan jostakusta muusta. Kun kävelee pakkasessa tuntee itsensä aika pieneksi.

En halua istua tuon viereen, sillä tuntisin oloni joksikin muuksi kuin mitä olen, mikä on kamalaa sillä saatan pilata jonkun päivän moisella mielipiteellä. Minä siis olen kädet puuskassa paikallani ja välillä muistan että vaikuttaisin avoimemmalta jos ottaisin käteni puuskasta ja parantaisin ryhtiäni. Mutta ryhti voi vaikuttaa kylmältä. Joka tapauksessa parantamisen varaa löytyy tästäkin. Mutta tuulenpuuskista vain se johtuu, siis käsieni asento.
Jos olisin sellainen ihminen, joka ei pidä käsiään puuskassa, voisin pysähtyä välillä vaikuttamalta mielestäni eksyneeltä. Älkää ottako vakavasti, välillä täytyy vain tyhjentää päätä. Vakuutan että ajatukseni käyttäytyvät yhtä hyvin kuin tekin.

JÄNNÄÄ.

Ei kommentteja: