tiistai 8. joulukuuta 2009

Sekavaa tiistai-iltaa

Onnittelut oikein olemattomasta päivästä.

Olen tänään tehnyt kaikkea kivaa, mutta vähemmän hyödyllistä. Filosofian tunti oli aivan turha, en oikein pidä siitä ihme jossittelusta, vaikka se on tietenkin todella kypsymätöntä. Jokin siinä aineessa vain ärsyttää ja pahasti. Mutta kyllä sitä aina sen yhden kurssin käy.
En kuitenkaan ainoastaan turhaillut tänään. Oli varmasti ihan hyödyllistä päättä äikän prosessiaineen aihe. Aion kirjoittaa (arpa valitsi, ei voi mitään) seikkailemisesta. Tosin hyvin todennäköisesti käy niin, että vaihdan aihetta puolessavälissä kirjoittamista johonkin muuhun kuten harrastuksettomuuteen tai kuvaukseen korkeasaaresta. Aion kuitenkin edes yrittää olla selkärangallinen ja kirjoittaa tästä aiheesta. Onhan se kuitenkin aika hieno aihe.

Maantiedon tunnilla taas olin aktiivinen kuuntelija ja kiinnosti ihan oikeasti sairaasti. Oli kivaa kiinnittää 42-lappu siihen ihme ilmoitustaulun tapaiselle minkä vieressä istun ja harmistua tosissani siitä että tein ala-asteella esitelmän Plutosta, eikä se edes ole planeetta. Siis ajatelkaa mikä pettymys! Juuri minä tein esitelmän siitä mitä ei edes ole! Ja kaiken lisäksi Pluto on muutenkin ruma, joten olipa todella kivaa kun muiden Saturnukset olivat ihanan värikkäitä ja minä itse olin siellä luokan edessä sen ihme ruskean möykyn kanssa. Olisin niin halunnut Saturnuksen.
Kuu sen sijaan on ihan kiva, koska se ei muutu juurikaan. Aurinko on kuitenkin henkilökohtainen suosikkini komeettojen lisäksi. Meteoroiditkin ovat oikein runollisia.

Tänään on ihana mennä nukkumaan, sillä tiedän että herään aamulla siihen että joku ihana postityyppi tuo minulle paketin jostain ja jossa on luultavasti sisällä jotain ihanaa hömppää. Tulee mukava aamu!
Ja on muuten astetta kivempaa aamulla laittaa se vakiokoru (siis sellainen medaljonki, jonne mahtuu ainoastaan jotain oikein pientä) kaulaan kun siellä viimein on jokin lappu, kiitti hei! En ole ihan vielä oppinut sitä juttua ulkoa. 

//
Minulla ei ole kylmä
ei siksi että jokin lämmittäisi erityisesti
ikävä kyllä
vaan siksi
että valaistus on kalliimpaa kuin lämmitys.
Pimeä on helpompaa,
tulehan nyt tänne lämpimään..

Aika turha?

Hei huomatkaa että sain viimein nuo ihme pikamielipidelaatikot taas toimimaan! En sitten tajunnut kokeilla tuolta "muokkaa html-koodia" paikasta, kun kuitenkin olin vähän leikkinyt sillä koodilla aikaisemmin. Onneksi google auttaa aina! Että klik-klik, kiitos! :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Blogilistan kautta löysin blogisi ja onneksi löysinkin, sillä nyt pääsen kommentoimaan. :D
Filosofia. Onko, oi onko tuo tuoli tuossa? Entä jos vain kuvittelen sen olevan tuossa? Tai joku toinen kuvittelee minun kuvittelevan? Entä jos olen osa sammakon unta, ja tuon sammakon mielikuvitus vain on niin mahtava että se kykenee luomaan minut ja tuon tuolin mieleensä! Hämmästyttävää...
Kyllä, filosofia on turhaa. :)Opettajamme varoittikin miettimästä liikaa, ettei tule hulluksi.
Jej lukio on kivaa muuten. Pian tosin lähtö edessä.:) Hyvää jatkoa ja tsemppiä opiskeluun! (Etenkin filosofian tunneille...)
Ps. sait naurun kuplimaan kurkussani kun kerroit tuosta Pluto-jutusta! :D Plussa siitä. Tekee mieli syventyä syvemmin blogisi saloihin...

katriparka kirjoitti...

hei-hei!

mietin juuri tuollaisia sammakkojuttuja silloin joskus, mutta päädyin siihen että parempi antaa niiden olla. :D Ei sillä niin paljon väliä ole, että olemmeko jonkun mielikuvitusta.

Saisinkohan udella minne päin olet lähdössä lukiosta?

Ja syvenny vain, sinun onnesi ettei postauksia ole vielä ihan sairaasti. :)

Anonyymi kirjoitti...

Juu, no tuota en oikein tiedä vielä minne lukion jälkeen... ehkäpä menen jollekin alalle jolta valmistuttuani saan olla lasten kanssa tekemisissä. Mutta ei ole ollenkaan varmaa... Onko sulle vielä hahmottunut? :)

No olenhan minä nuo jo lukaissut marraskuuta lukuunottamatta. I'm impressed. :D

katriparka kirjoitti...

Oletpas ahkerasti lueskellu :) Siistiä! Ne alussa on aika erityylisiä kuin nytten.
En sitten tiedä parempia vai huonompia. :D

Itse olen ajatellut lukion jälkeen BB-tähden, presidentin, virkamiehen, kelatädin ja yleisen yliopistolusmun uraa.