lauantai 1. helmikuuta 2014

kadotus

On aina yksi varma syy siihen, miksi minulla ei ole televisiota, miksi en osta muoti- tai kauneus- tai edes terveyslehtiä, miksi valokuvien ottaminen on niin tuskallista. Miksi en halua kuulla enää yhtään enempää vaan katsoa silmiin.


Koska tekoripset ja hiustenpidennykset, thinspiration ja fitspiration, kiinteyttävä kunto-ohjelma, omena päärynä suorakaide tiimalasi, kansikuvapoika, huulikiilto, skinny girls look good in clothes fit girls lood good naked, silottava, tasoittava, pinsetit, ihon sävyyn mukautuva, geelikynnet, photoshop, skinnyfit, plussakoko, vääristynyt kehonkuva, rantakunto, keho tavarankaltaisena tuotteena jota muokataan ja huolletaan ja huomioidaan, luonnollinen meikki, smokey eyes, huippumalli haussa, naistyypit ja miestyypit, uudenvuodenlupaukset, 200 vatsaa 200 kyykkyä toista viidesti, hiilihydraatit kalorit sokerit rasvat, raitapaitapelko, vaa'at peilit askelmittarit, BMI.


Jättäkää rauhaan ja antakaa kauppojen kelmeitten valojen näyttää kaikki mikä on kadotettu kalliin kasvokkeen taakse - ilmeet ja kiharat, katseet ja pisamat, lempivärit ja aito olemus. Kaikki on nyt niin hyvin, kun kaikki on niin kuin on.

Ei kommentteja: