keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Talvitanssiaislunta taas!

Tänään on taas tanssiaiset (minusta tulee nätti ja kaikista muistakin) ja sataa lunta. Ainakin äsken satoi kun olin ruotsinkokeessa kirjoittamassa lempitapaluokkani väärin. Tuo lumi ei sula pois, sitä on jo aika paljon. Minusta on nyt ainakin ollut ihan mukavaa että on lunta, koska minulla on kaunis takki eikä nenäni ole vielä täysin syväjäätynyt. On kamalan ikävää kun nenä syväjäätyy, se on ihan punainen ja tunnoton.

Tanssiaiset, rehtorimme on hieno ihminen kun haluaa järjestää sellaiset. Siellä on ruokaa ja tanssia ja bileet, yöllä bileitten jatkot. Minä niin pidän sellaisesta, lukiolaisbileistä hihi. Ajattelin tänä vuonna uskaltaa tanssia mutta ei korkkarit jalassa koko iltaa.

Koeviikko alkaa loppua tässä, sekin on  ihan mukavaa. Osasin ainakin muutamassa kokeessa mutta en kyllä ihan täydellisesti missään. Olisi ollut mukavaa osata mutta venäjän ja italian kokeissa oli niin kivaa että muistelen sitä kun harmittaa. On niin hienoa kun keskittyy vain siihen kokeeseen ja nauttiii suuresti verbien taivuttelemisesta. Ja sekin on  hienoa että tietää että se opettaja joka kokeen arvostelee ei ole mikään pöhkö.

Tuo tuossa vieressä tutkii perspektiiviratkaisuja, aika fiksu, minulla ei ole hajuakaan mistä siinä on kysymys. Se on varmaan aika hyvä tuossa. Sillä on kivat hiukset eikä sitä haittaa vaikka naputan kovaäänisesti. Voi parkaa kun sen pitää tehdä tuota vielä viimeisenä koepäivänä.

Tänään saa avata joulukalenterin. Itse en ole vielä ehtinyt, sääli. Minulla on niin kaunis joulukalenteri ja vielä suklaatakin. Toivottavasti se tyyppi, jolle lähetän salaisen joulukalenterin muistaa myös avata ensimmäisen luukun. Heihei ja hyvää iltaa. Voisin rakentaa minilumiukon tässä joskus.

Ei kommentteja: