lauantai 27. marraskuuta 2010

kirjoittaisin tähän venäjää jos osaisin vaihtaa kyrilliset kirjaimet

Koeviikko on vasta puolessa välissä ja olen pitkällä viikonlopulla. Toissapäivänä heräsin aikaisin ja sitten luin illan. Eilen heräsin myös ajoissa ja luin päivän. Tänään sama juttu, lopetin äsken ahkerimman ahkeroinnin ja kohta psykadokumentti jos jaksan. En minä oikeasti ole niin hikari kuin kuulostaa, käyn välillä jääkaapilla ja randomhengailemassa ja kymmeneltä alkaa aina BB. Tänään näkyy uutisvuoto, sen aion katsoa ja olla hiljaa.

En osaa edelleenkään vaikka olen lukenut. Venäjä näyttää edelleen välillä täysin käsittämättömältä mutta sehän johtuu vain siitä että en käy tunneilla. Minä en halua luovuttaa siinä. Psykologia ei tällä kertaa vain kiinnosta, paitsi sitten kun kerrotaan muistista eikä soluista.

Huomenna takaisin toiseen kotiin, ihan mukavaa, koska kaapissa on siellä vähän suklaata ja toinen on sitten ihan lähellä. Väsyttää vähän. Haluaisin kuunnella jotain ihan hiljaista mutta kuitenkin jotain. Haluaisin mennä ulos ja käydä kävelemässä mutta en tiedä onko se vaivan arvoista.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Blogisi on mukavaa luettavaa. :)

Lyydia kirjoitti...

JustMe: oi vähän mukava kuulla. Huippua oikeastaan, olen ollut vähän tylsä täällä blogissa mutta ehkä nyt jaksan olla vähän epätylsä kun joku ainakin sanoo että mukavaa luettavaa. Mukavaa! olet mukava!