maanantai 27. joulukuuta 2010

Välipäiviä

Joulu, kuivattuja ananaspaloja ja jalkatavaroita, esim. sukkia! Nyt näitä randomeja päiviä kun pitäisi tehdä läksyjä.

Kaakaosta minä halusin kirjoittaa. Minusta on kauhean kivaa että kaakaota on. Se lämmittää hirveästi ja varmaan minä sen takia pidän siitä hurjasti. Se on kiva sekoittaa, laittaa ihan sekaisin ja tehdä pintaan kuvioita. Voi kun minulla olisi kaakaota.

Olen neulonut aika paljon tässä. Tein lapaset (en vieläkään muistanut koristella niitä!) ja nyt teen aivan kauhean söpöä huivia itselleni. Se on ehkä ensi talvena valmis jos muistan että teen sitä. Mutta onneksi ensi vuotta on kauhean paljon, toivottavasti se ei ole yhtä kiireellinen kuin tämä. Ei se varmaan. Voisin keskittyä kivoihin juttuihin. Esimerkiksi siihen että italiakaverini sanoi että tulee ensi kesänä Suomeen. Olen ihan ylimielissäni!

Me lähdetään vissiin keskiviikkona Helsinkiin, saa bongata. Ajattelin kiertää sellaisia vähän randomeita vintagesecondhandhippiliikkeitä ja sitten lopulta päätyä kuitenkin tuhlaamaan kaikki rahani Monkiin. Missähän siellä olisi joku kiva kahvila missä kirjoitan kortit, saa kertoa jos tietää. Älkää nyt kamalasti ihmetelkö että olen niin intona jostain Helsingistä, huomautan vain että asun aika korvessa sieltä katsottuna.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

pitäiskö meijän bongata toisemme? :D

-katariina t

katriparka kirjoitti...

ai mitä, bongata! missä! helsingissäkö? ehkä!