lauantai 1. toukokuuta 2010

hela natten

Hei, olen taas täällä Korkeasaaressa tai Shanghaissa, ihan miten vain. Eilen oli vappu, hienoa meteliä, tanssijoita ja fiilistä melkein koko illan. Voi miten kaunista ja viileä huppari. Nyt väsyttää vähän niin kuin aamuisin ja kuuntelen tätä. Ja muita myös, mutta juuri nyt tuota.

Shanghai yrittää niin kovasti että se on aika suloista. Tänään kävelimme keskustaan ja löysimme kaikenlaista! Rengaspuolen ja kirkkaankeltaisen traktorin sijoitimme ilmoitustaulujen läheisyyteen ja perustimme virallisen vappuleirin tiiliseinän toiselle puolelle. Pilvet yrittivät verhoutua susiksi lampaiden vaatteisiin ja toisinpäin. Valo näytti kankaalta ja pommitin sitä saippuakuplilla. Meitä pommitettiin takaisin puolikkaalla jääkiekkomailalla; osansa sai myös seinä. Satoi vettä, joten sateenvarjokin pääsi fiilistelemään. Ai niin, se vielä että kun kuljimme kohti kotia, näimme ihan kamalan leveän sateenkaaren. Se oli ehkä hienoin sateenkaari ikinä ja päätin että sen pitää olla jokin merkki. Keksin joskus mikä.

Niin. Voisitte laittaa banaanin korvaanne. Ihan hyvällä."Tahtoisin painaa kädet silmille ja tunkea sormet korviini pitääkseni sen kaiken ulkopuolella. Kyllähän minä tiedän että maailma on paha, mutta en tiedä kestänkö tietää että se on oikeastaan vielä pahempi."
- Torey Hayden - Tiikerin lapsi

Niin, ei kai muuta. Minämietintäkausi taas.
Missä olet, mikä?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

olen bara vatten

katriparka kirjoitti...

Anonyymi: glada vappen ja sillee (eiku se meni jo, oho) juhannusta sitte.

Anonyymi kirjoitti...

Banaani korvassani sai minut hymyilemään. Sillä eihän banaani voi tehdä ketään surulliseksi. Vielä vähemmän kaksi banaania. Kokeilin sitä, mutta naapurini katsoi minua ikkunasta sisään. Hänellä on outo tapa vakoilla minua muutenkin.

Keltainen banaani. Se on parhautta, sillä onhan kevät ja keltainen on kevään väri.

- Alex Stone

katriparka kirjoitti...

Anonyymi: oi hienoa että hymyilit, se oli nimittäin tarkoituskin.
Hmm, hieno naapuri sinulla. Olisi hienoa saada joku naapuri kiinni vakoilemasta minua.

Vähän hieno kommentti muuten! Melkein kuin olisi banaani korvassa.