lauantai 29. toukokuuta 2010

Vihreä on ainoa väri

Hirveän kulunutta, mutta ihan hassua. Tuolla ulkona on vain kolmea väriä: ruskeaa, harmaata ja vihreää. VIHREÄÄ, VAIN VIHREÄÄ. Kävin äsken siellä harmaassa sateessa kävelemässä sadetakissa ja tein saappaalla pari jokea tiehen. En silti muistanut mitä joki on ruotsiksi, vaikka luin ruotsia koko päivän.

Niin, olen täällä Shanghaissa. Ihan hiljaista, luulen ainakin olevani yksin kotona. Jos tänään ei väsytä, niin saatan katsoa jonkun tyhjänpäiväisen elokuvan. Ja varmaankaan ei väsytä, en ole rasittanut itseäni tänään, en sitten yhtään. Ihan kesälomafiilis: vähän tylsää, ylimalkaista nuuhkimista ja hengailua. Ja tätä loputonta dataamista.

Kesälomasta kirjoituksen ollen, en oikein tiedä siitä mitään tänä kesänä. Olen varannut sinne noin puolihuolimattomasti jotain ohjelmaa, töitä ja muutamia hengailuja kavereiden kanssa. Mutta silti, en yhtään saa kiinni siitä, että mitä oikein haluan moiselta kesälomalta tänä vuonna. Voisin ehkä haluta mukavan hengailun lisäksi ymmärtää jonkin hienon ja suuren elämän tarkoituksen ja oppia ehkä hieman venäjää. Mutta toisaalta ei sillä ole mitään väliä enkä jaksa suunnitella asiaa. Hassua.

Tätä blogia muuten vaivaa jokin. Tapahtuu ihan kamalasti kaikkea mistä haluan kirjoittaa, mutta sitten kun kirjoitan niin en muista mitä haluan kertoa enkä oikeastaan edes tiedä onko sen kertominen kamalan tärkeää. Mistähän tässä on kyse. Siis vaikka tässä blogissa. En tiedä.

Ei kommentteja: