tiistai 4. toukokuuta 2010

Asiatonta oleskelua tämä

Tänään oli aika hienoa avata kalenteri ja huomata että vain yhdelle päivälle tällä viikolla oli varattu kaksi muistutusta tai menoa. Lisäilin niitä kyllä sitten, etten vaikuttaisi liian veltolta. Mutta kuitenkin, mitähän elämälleni on tapahtunut! Siellä oli vain sanakokeita ja jotain ihan hassuja juttua.
Kirjoitin muuten kerran kalenteriini itselleni terveisiä. Piti kuulemma muistaa se kun istuin ikkunalaudalla.

Ei ole tapahtunut oikeastaan mitään, ja se on ihan piristävää. Tavallaan. Taidan olla vähän laiska, pitäisi saada taas jostain takaisin se vähän-siistiä-olen-täällä-ja-voin-tehdä-vaikka-mitä-olo niin jaksaisin taas juoksennella kirjaston, lukion, kauppojen, polkujen, metsien, reittien, kartan, randomien paikkojen ja eksymisen välissä ja kaikkialla. Tai sitten pitäisi ihan vain olla ihan vähäsen lämpimämpi niin viitsisin raahautua ulos. Sää sanoi että vasta melkein kahden viikon päästä on melkein 20 astetta lämmintä.

Aion muuten ostaa päiväkirjan. Sellaisen hienon, minkä voi kirjoittaa isolla, näin, Päiväkirja. Sen on oltava lukollinen ja sitä avainta voi kantaa aina mukana. Siihen olisi oikein hienoa kirjoitella aina kun olisi aikaa ja näyttää salamyhkäiseltä. Sitten voisi kriiseillä ihan niin kuin salkkareissa jos joku lukisi sitä. Ja parasta olisi kyllä se, että saisin kirjoittamisesta varmaan kaiken irti, kun voisin vielä selittää kaikki ihan omituisimmat jutut sinne päiväkirjaan. En kyllä ala jos en löydä sellaista oikeanlaista hienoa. Siinä pitää olla kullanvärinen avain ja lukko.

Voi miten kivaa olisi jos kysyisitte joku jotain. Vastaamisolo!

3 kommenttia:

Lo he vivido kirjoitti...

varmasti olisit hyvin iloinen jos joku lukis sitä päiväkirjaa. ei nimittäi mikää kiva kokemus!!:s

Exemu kirjoitti...

"ihan niin kuin salkkareissa" :D

Lyydia kirjoitti...

Lo he vivido: niin, ainakin hyppisin riemusta. ei ole kivaa ei.

Exemu: no salkkareissa tietenki. elämä on elokuvaa eiku kotimaista draamasarjaa.