tiistai 6. huhtikuuta 2010

Mielissäänpäivä

Voi miten hienoa! Loistava, maaginen ja yllätyksellinen elämäni on täällä taas. Taisin vain unohtaa koko asian vähäksi aikaa, mitä maallisia murheita olenkaan ajatellut. Niin, tänään oli erityisen hieno päivä.

Kaikki alkoi italiankokeella, joka alkoikin tunnin olettamaani myöhemmin ja ehdin valmistautua aika paljon paremmin. Oli hienoa juoksennella E:n kanssa portaita aamulla tyhjässä koulussa ja olla ylpeä osaamastaan italiasta. En tiedä kyllä yhtään miten se koe meni, yksi tehtävä ainakin meni melko puhtaasti arvailemalla. Mutta fiilis oli oikein hieno siellä luokan takanurkassa.

Niin, kokeen jälkeen hengailin S:n hienossa seurassa ja hihittelimme vähän. Sitten lähdin ostamaan kenkiä sisareni kanssa, mutta moisesta ajatuksessa tulikin kunnon shoppailukierros ympäri tämän hienon pikkukaupungin. Parasta oli kyllä kirpparilla, oli niin oikea fiilis siihen tutkimiseen. Löytyi ihan hienoja juttuja kyllä.

Mutta paras osio, joka teki koko päivästä vielä paremman. Kun suunnistin viimein kaupungilta kohti tätä hienoa asuntoa, kuulin yhtäkkiä musiikkia kadulla. Ensin luulin että elämäni oli viimeinkin muuttunut oikeaksi elokuvaksi taustamusiikkeineen, mutta ei sentään! Joku joukko herrasmiehiä oli virittänyt kaiuttimensa ikkunalaudalle ja soitti koko kadulle bilemusiikkia. Kutsuin tietysti seuralaiseni paikalle ja kävimme vähän bilettämässä näiden herrasmiesten ikkunan alla. Olivat oikein kivoja tyyppejä ne ja piristivät kaikkien tarpeeksi huumorintajuisten päivää.

Eikä hieno päiväni vielä siihenkään loppunut. Laskettuani menestyksekkäästi matematiikkaa (elämä pitkä, matikka lyhyt) lähdin aika lailla ex tempore liikkumaan. Kävin taas kerran tasapainottamassa mieleni hengittelyharjoituksilla. Kun lähdin sieltä jumppasalista, olin vain yhtä hymyä ja aivan tyyni. Niin tyyni, että kävelin ulkona uusilla kengilläni vesilätäkköön enkä ensin edes huomannut sitä. Melkein tuntui että ymmärsin mistä puhutaan silloin kun sanotaan että liikunta voi olla hauskaa. Ihan oikeasti! Siellä oli niin hieno tunnelma ja taisin unohtaa olevani ja olin taas koko maailma.

Ulkonakin oli niin hienoa, juuri mukavan lämminviileä hamekeli. Tässä muuten taas haastetta kaikille: käyttäkää tällä viikolla hametta! Itse ajattelin ainakin yrittää laittaa sellaisen joka päivä kouluun. Hypätkää pariin vesilätäkköön ja tanssikaa vähän kadulla. On ihan kamalan helppoa olla mielissään taas!

Niin, biisi on vähän tuollainen mielissäänfiilisbiisi. Kiva video ja silleen, katsokaa tarkkaan jos jaksatte.

4 kommenttia:

Exemu kirjoitti...

Oi fiilistelyä ^^. Mulla ei oo vähään aikaan ollu ihan kunnollista mielissäänpäivää, mutta ehkä tässä joskus :P Aika hieno toi musiikkijuttu (y)

S kirjoitti...

Oho, tuo on just se mielissään bussissa -biisi! Senkin ajatusvaras!

memeshe kirjoitti...

vähänkö hieno toi bilemusiikkijuttu! muistan samantyyppisen leffahetken viime keväältä, kun odoteltiin siskon kanssa kyytiä kotiin kävelykadulla, ja siellä oli katusoittaja soittamassa haitaria, ja yhtäkkiä ohikulkeva nuori pariskunta vaan rupesi valssaamaan siinä keskellä kaikkea. tuli niin iloinen fiilis, että muistan sen hetken varmaan vielä pitkään.

Lyydia kirjoitti...

Exemu: Voi miten kurjaa! Perjantaina vois olla mielissäänpäivä, se on sentään viikon ensimmäinen perjantai!

S: Anteeksi! En voi sille mitään. :(

memeshe: oi, vähän hienoa tuollainen! Voisi joskus kokeilla tehdä noin, valssia saatan jopa minäkin osata.. Hmm, menitkö itse mukaan tanssimaan?