maanantai 12. huhtikuuta 2010

Aika suuri katastrofi

En taida nyt kiinnostua kertomaan viimeisen viikon tapahtumia, vaan fiilistelen ihan yleisesti. Ruotsinopettajani muuten käytti sanaa fiilistellä, ja päätin että se on paras ruotsinopettaja ikinä.

Alkoi uusi jakso ja yritän kovasti olla mielissäni siitä. Luulen että se onnistuu ihan hyvin, koska ulkona on kesä (kevät ei ole vuodenaika, ha!) ja voin käyttää hameita ja pyöräillä ja hengailla. On oikein mukavaa istua jossain ja jutella kun aurinko paistaa ja huijaa että on lämpimämpää kuin onkaan. Niin, jos kevät olisi vuodenaika niin varmaan inhoaisin siinä eniten sitä että se aina huijaa. Vaikka taivas on ihan kesänsininen, niin maassa on vielä kasoittain lunta ja sormia alkaa palella ilman hanskoja. Se on aika ikävää toisinaan.
Mutta onneksi nyt onkin jo kesä.

Tänään oli ihan hienoa taas. Olimme kaupungilla ja näimme kun roskis paloi tuossa, ihan keskustassa. Oli ihan hassua, kun jäimme sitä sitten tuijottelemaan ja kaikki ihan mielissään olivat. Joku pätevä soitti paikalle palokunnan ja toinen pätevä alkoi sammutella sitä jollain vedellä. Sitten sinne tuli kaksi huutavaa paloautoa ja kamalasti palotyyppejä. Ne sanoivat että onpas suuri katastrofi ja hekottelivat vähän. Sitten lähdimme.

Aloitin tässä sosiaalipsykologian kurssin ja taidan pitää siitä aika paljon. On niin pätevä olo kun lukee sitä kirjaa ja fiilistelee ja keksii vähän hienoja esimerkkejä kaikesta. Psykologiassa on aika hienoja määritelmiä, pidän niistä melkein eniten, mutta en ole varma. En malta odottaa että osaan sen kirjan.

On sellainen muumiolo vähän. Sellainen että sitä vain nuuskii kaikkea vähän ylimalkaisesti, mutta ei jaksa oikein keskittyä mitään. Pitäisi vain päättää keskittyä johonkin niin olisin siinä varmasti loistava. Mutta niin. Mihinkähän. Kiinnostaisi vähän keskittyä äidinkielen kurssissa siihen novellin kirjoittamiseen. Toisaalta taas tarkkailemiseen, sillä huomasin että tuo yksi kerrostalo on taas alkanut välähdellä omituisesti: mitä ihmettä siellä tapahtuu! Keskityn aina niin epämääräisesti kaikkeen, että kaikessa on jotain mutta ei kaikkea. Mikähän se on parempi, hmm-hmm, pitänee miettiä asiaa.

Pitäisi yrittää varata aika hammaslääkärille. En oikein tiedä jaksanko suorittaa moista tehtävää huomenna.
Hihi, hauskaa jotaintaita.

3 kommenttia:

k kirjoitti...

mietin tänää taksissa ääneen että mitä sää tekisit jos sulla ois synttärit? haluaisin tehä jotain kivaa ni kerroppas mulle mitä mää tekisin :) tai siis vaikka niin että jos olisit minä niin niin mitä tekisit sitte (erittäin selkeätä. toisto?!? mitä tarkotat?:o)

k kirjoitti...

niin ja vielä se että kokoajan ku luin tuota ni ootin sitä katastrofia.. sitte huomasin lopuks että sehä meni jo :) en ole blondi en!

Lyydia kirjoitti...

k: hmm-mm, mitäs se taksi vastasi kun moista mietit?
Jaa-a. Jos mulla ois synttärit niin varmaan olisin mainostanut tapahtumaa niin paljon että saan paljon lahjoja ja kortteja ja mulle laulettais ruokalassa. Mutta niin, riippuu vähän mahdollisuuksista.. haalisin varmaan jotain hienoja ihmisiä juhlimaan ja viettäisin sitten heidän kanssaan aikaa ja valvoisin myöhään ja katselisin vähän taivaallekin välillä ja kehuisin itseäni.
Sitten vois tietenkin tehdä myös jotain sellasta kivaa, mitä ei yleensä koskaan tee. En oikein tiedä mitä se voisi olla, riippuu mitä yleensä teet.

oo, et toki ole blondi. Tosin onhan tuo tuolla vähän piilossa se katastrofi. :D