perjantai 18. tammikuuta 2013

Samanlainen hetki

Tänään olen niin kyllästynyt katsomaan huonettani samasta kulmasta, samoja ohjelmia netistä ja tuijottamasta samoja nettisivuja joissa ei koskaan lue (2). Pitäisi tehdä jotain sellaista mistä pitää, mutta en millään keksi mitään mistä pitäisin sen enempää. Viikko sitten lempipuuhaani oli katsoa niitä samoja ohjelmia ja neuloa. Nyt ei huvita, ei huvittanut eilenkään eikä todennäköisesti huomennakaan.

Haluaisin jotain uutta! Tämän kaupungin vaikeus onkin varmaan valinnanvaikeus. Täällä suunnilleen mikä tahansa (ainakin verrattuna entiseen tilanteeseen) olisi mahdollista mutta en tiedä mihin suuntaisin energian, varsinkin kun minun energiani on nyt lyhytaikaista ja ailahtelevaa. Vaikea suunnata vakaasti ja määrätietoisesti. Suunnaton suuntaaminenkin tuntuu typerältä, en halua kokeilla kaikkea vain vähän koska olen oikeastaan sitoutuja.

Levoton, niin levoton. En vaella, en harhaile, en edes rämmi läpi päivien. Minä olen niin pysähtynyt ja silti kaikki menee eteenpäin ja teen esseitä, ruokaa, käyn kaupassa ja toisinaan jopa suunnittelen jotain. Mutta suunnitelmatkin ovat jotenkin etäisiä, irrallisia enkä kykene ajattelemaan ensi kesää todellisena. Ihan kuin edelleen olisi pimeää, joulukuu ja iltapäivä. Mutta nyt on tammikuu, valoisaa ja ilta. Ainakin niin ne sanovat. Uudenvuodenaattonakin kysyin päivämäärää (vieläkin nolottaa) kun en oikein ollut mukana näissä päivissä.

Jos oikein keskityn, pystyn kyllä keksimään asioita joita haluaisin tehdä. Haluaisin kuulla jonkun elämäntarinan (ei niin tärkeää että kenen), matkustaa Rovaniemelle tai Ruotsiin, tavata jonkun jota en näe usein ja kerrankin olla sellainen johon joku haluaisi tutustua. Mutta vaikeus taitaa olla siinä että en vain pysty siirtämään energiaani siihen että tekisin jotain asialle. Voi luoja kuinka ärsyttävää.



Katsoin viime viikolla (kai se oli silloin) elokuvan, siitä tuo musiikki. Se oli ihan hyvä elokuva.

1 kommentti:

jani.t kirjoitti...

Uusi kiinteistöhuollon ja rakennuspalveluiden yritys!
http://jtrakennusaputalonmiespalvelut.blogspot.fi