lauantai 16. lokakuuta 2010

una volta ero a roma!

Oho, taisin tulla takaisin Roomasta. Ennen kuin arvaatte, niin siellä oli aivan huippua!

Ennen matkustin Ruotsiin lentokoneella mutta nyt Roomaan. Opiskelin vähän itaa ja korvat olivat ihan hukassa koko matkan. Viereiset ihmiset poukkoilivat ja Italian kohdalla aloin hihittää sisäisesti. Uscita luki ensimmäisenä ja sitten vielä kaikki muukin. Lämmintä ja pimeää, ihmisiä ja ihan hulluja skootterinajajia.

Muinaisia kivikasoja katseltiin aika paljon, osa jopa kiinnosti. Caracallan kylpylä oli niin kuollut että melkein pidin siitä. Kohtasin viheltäjän ja pian koko kylpylässä kuului iloinen vihellys, se siitä kuolleesta kuvasta. Colosseum oli liikkumaton järkäle, siitä en pitänyt. Fontana di Trevi - sitä tulee ikävä. Onneksi heitin kaupungille kolikon. Metrosta pidin myös paljon, ahtaus ei ole ongelma. Kamalasti ihmisiä ja ne puhuivat minullekin italiaa ja ympärillä vain humisi kun muka-matkattiin.

Gelateriassa avasin suuni ja sain ihan hurjan herkullista jäätelöä, kalakaverina tykkään! Tarjoilija taputti selkään ja tutustuin teihin, olette hyviä ihmisiä. Italiakaveri vei meidät toiseen paikkaan syömään, givaa: i miss you.

Hihittelystä väsyneenä ja palatessani tänne kylmään (todellakin kylmään, mitä täällä on tapahtunut?) luin lehdestä hurjia, onneksi olen ollut uutispimennossa! Nyt takaisin tähän syksyyn, hermoston toiminta täytyy saada tavalliseksi asiaksi. Eilen illalla elokuvaa, poks!

// En muista mistä oikeastaan lähdin, ehkä alun aika. Uutta on aika paljon joten olisi helpompi vielä kerran samaa.

Ei kommentteja: