torstai 31. joulukuuta 2015

haluaisin

Vuoden viimeisenä torstaina kerään kokoon kaiken mitä tahdon tapahtuvan:

Haluaisin oppia olemaan asanoissa paremmin (sarvagasana bakasana chaturanga) ja päivittäin, haluaisin opiskella paljon hyödyllistä ja paljon vain huvin vuoksi, uppoutua kirjoitettuun sanaan ja sijoittaa sen omalle paikalleen. Haluaisin oppia soittamaan jotain sievää soitinta ja valitsemaan hyviä viinejä. haluaisin osata puhua vanhoille ihmisille ja ihmisille jotka eivät pidä minusta ja ihmisille joille ei ole oikein mitään sanottavaa.

haluaisin asua korkealla, asunnossa jossa on valkoiset seinät ja hyvä paikka joogamatolle. haluaisin vähän kauniita mekkoja, kaksi käytännöllistä takkia ja oppia ainakin kaksi uutta lettikampausta. haluaisin että vaatteita tavaroita sekasortoa olisi vähän, kaapit täynnä vain hyvää energiaa, kykyä luopua huolestumatta.

haluaisin herätä aamulla aikaisin ja keittää teetä, herätä ja herättää kiireettömästi hailakassa valossa. haluaisin että iltaisin joku silittäisi hiuksia uneen asti, että valittaisiin yhdessä mikä musiikki on tämä päivä. haluaisin olla typerä, hupsu, pastellinvärinen hattarapilvi ja käydä taas ruokakaupassa yhdessä.

haluaisin että ne joista pidän pysyisivät luona, että joskus käytäisiin kylässä ja toisinaan lähetettäisiin postikortteja. Haluaisin myös pitkiä viikonloppuja kotona kissojen ja koirien luona, kesälomaviikon kaukana kaupungista ja kesällä kuunnella kukkamekossa folkia hiukset leteillä.

haluaisin olla kansankynttilä, kykenevä selventämään ja auttamaan eteenpäin, haluaisin tietää enemmän että voisin kertoa. haluaisin pelastaa maailman, lakkauttaa inhimillisen kärsimyksen ja taata omenoita ja irtokarkkeja kaikille.


Ei kommentteja: