torstai 22. elokuuta 2013

3x

On kauhean lämmin, taivaanranta halistensillalta katsottuna yhtä kaukana kuin tavallisestikin, viljapelto tuoksuu kodilta ja jyvä on pehmeä. Aamulla ohitan onnellisen lenkkeilijän, kalamiehet, opiskelijat koirineen ja kaupassa hyräilen mukana, kassatäti on taas uusi kun ostan pakkausteippiä.

Paras baari ikinä, tai toinen niistä. Toinen on tuttu, se ei ole tästä ajasta mutta siellä soitetaan mitä pyydetään. Toisessa on paljon ihmisiä, niin paljon että happi loppuu mutta i don't care i love it. Musiikki on oikeaa, en tiedä mikä se kappale on mutta se on hyvä, aina vain uudestaan ja halataan tuntematonta. Tanssitaan niin että on kuuma, mutta ei silti lopeteta koska katseet on myrskyisiä ja väsyneitä, polttaa kun on niin onnellinen. Tuomiokirkko tuijottaa, käsi on lämmin.

Samalla bussipysäkillä jolla kerran odotin ja hymyilin ihmisille. Seisotaan siellä, muistetaan että bussin numero on 32 eikä 110. Turku on niin lähellä, juuri tässä, kaikki mitä pitää olla on tässä. Katson silmiin kevyesti mutta pidän kiinni ehkä vähän lujempaa.

Ei kommentteja: