keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

tuulee joko vettä tai tuulta

Koeviikko taas. Tänään tein (jos hyvin käy) lukion viimeinen matematiikan kokeen. En kyllä sitten tiedä miten se meni, en oikein osannut soveltaa mitään. Mutta jos se siitä. Huomenna psykologiaa ja se tuntuu siltä että taidan osata. Ja olisi mukava ihan oikeasti osata koska sitten alkaa pitkä viikonloppu ja on mukavaa varmasti.

Viikon italiatauon jälkeen uskalsin palata asiaan ja kirjoittelin pitkästi kaverille. Taidan haluta myös venäjältä jonkun toverin, voisin sitten sanoa että hei vaan ja puhun venäjää ainakin vähän. Kirjekaveri ois kiva, sellainen vähän laiska ettei se vastaisi liian usein koska olen niin laiska kirjoittamaan. Sitten voisin mennä käymään sen luona kun tuntisin sen ja ostaa turistikojusta maatuskoita. Monta!

Mukavaa kun on kevät, vaikka en pidäkään siitä että talven ja kesän välissä on jotain epämääräistä. Eilen juoksin kirjakauppaa kohti ja vastaan tuli sellaisia kevättakkisia ihmisiä ja S-marketissakin oli aurinkoista. Kysyivät minulta missä on sokos, minä kerroin huonolla suomellani. Teki mieli lähettää kortti jollekulle, ehkä pian lähetän.

1 kommentti:

k kirjoitti...

joku laittoi kortin! kiitos, huippua!:)