perjantai 8. huhtikuuta 2011

se laulaa suihkussa, kiinni jäi!

Voi minua. Olisi ihan mukavaa olla hieman vähemmän ujo niin olisi ehkä hauskempaa - ei sillä, on minulla nytkin ihan hauskaa ja mukavaa. Mutta en sitten tiedä jos epäujostelulla saavuttaisi jotain enemmän. Jos sitten vaikka viitsisi näyttää hölmöltä.
Olisi minunkin jo aika oivaltaa jotain misseydestä.

Oikeasti aioin tulla tänne virkkaamaan mutta sitten tuli blogiolo kun kuuntelin noiden laulelua saunassa ja sitä että virkkuukoukusta ei kuulunut mitään. Naputuskin on ihan hiljaista, mutta ei kieliä osatakseen ole pakko olla hyvä puhumaan. Tuo oli vähän hämärä lause, mutta saattaa siinä olla jotain järkeä.

Minusta on vähän hassua kun sellainen hengailu on muuttunut niin kamalasti siitä kun oli pieni. Kun nyt myös ollaan eikä leikitä ja nyt on jo tavallaan tutustuttu vaikka ei oikeastaan kamalasti. Paljon enemmän psykologiaa kun on vanhempi. Mitähän hämmennystä tässä taas, ei yhtään huvittaisi mennä mihinkään autokouluihin vaan haluaisin virkata, opiskella kieliä, välillä liehua läpi bileiden ja sellaista mukavaa. Mutta toisaalta pitäisi opetella täyttämään kaavakkeita ja vähän hermoilla kun hermostuttaa.

Mutta on ihan mukavaa täällä. Kiva talo ja kivoja tyyppejä!

Ei kommentteja: