tiistai 8. maaliskuuta 2011

virk virk

Olen virkkaillut tässä. Neulominen on niin mennyttä, nyt virkataan ainakin kaksi viikkoa vielä. Sitten keksin varmaan alkaa taas ommella. Sitten voisin neuloa ja kohta vaihtaa taas virkkailuun, lokakuun aikaan.

On ihan loma ollut. Olen lukenut italiaa ainakin välillä. Tänään en, koska järjestelin tämän huoneen ja siitä tuli hieno. Sain sitte sellaisen kivan maalatun huonekalun (niistä minä pidän!) ja laitoin sen sisälle koruja ja sotasaaliita. Siitä tuli tosi kiva ja sellainen ystävällinen. Se huone on nyt aika kiva, kun kaikkialla on sellaisia kivoja juttuja, vaikka ei se ole kovin yhtenäinen kun matto ja verhot puuttuu. Huomenna kuitenkin joka tapauksessa luen sitä itaa, aion pitää kolmen tunnin pituisen italian yo-kokeen tuolla olohuoneessa. Pitää kirjoittaa kaikki aineet, toivottavasti siinä vihossa on hyvät aiheet.

Puoliväli lomaa ja se tuntuu kivalta. Olen ehtinyt kaikkea mitä en muuten ehdi. Ja ehdin vielä vaikka mitä, loppuviikolla mennään pimeällä metsään ja on varmana mukavaa. Kirjoitan varmaan tässä joskus siitä miten mukavaa on!
Taidan kohta mennä sohvalle ja virkata vielä lisää - enää neljä kerrosta ja sitten on yksi pala valmiina taas.

2 ja puoli viikkoa itaan! Mitä pitäisi tehdä?

2 kommenttia:

Ruut kirjoitti...

hei. en ole aikoihin selaillut blogiasi, kuin ihan vain satunnaisesti sillöin tällöin.
mukavalta kuulostaa arkesi.
jaksamista italian lukuun!

Lyydia kirjoitti...

Ruut: hei vaan! Kiva kun satuit selailemaan, se on aina kiva.
Kiva että kuulostaa, mietin että se voi olla vähän tylsää luettavaa mutta ihan fiiliksellä kirjoitan.
kiits! eikun grazie!