torstai 10. helmikuuta 2011

oma tila

Minä tarvitsen ihan kauheasti omaa tilaa ja aikaa. Minusta olisi kiva asua yksin niin sitten minulla olisi sitä. Siinä asunnossa olisi ovi ja sitten voisin päättää että avaanko sitä vai en ja milloin haluan ulos.

Jos asuisi yksin niin voisi asua sellaisessa nätissä valkoseinäisessä huoneessa jossa olisi sitten myös väriä. Ikkunalauta olisi, siinä pitäisin karkkipurkkia ja neuletyötä ja ehkä lappurasiaa. Jos se vielä olisi leveä niin siinä voisi istua. Siellä huoneista löytyisi myös ainakin jotain italialaista, jotain punaista, jotain sinistä, sydän, lahja, kirahvi ja norsu. Matto olisi oikein pölyä keräämätön ja hieno, lamppu taas sellainen vähän mummo. Sitten siellä olisi tilaa keskilattialla ja pieni keittiöpaikka ja vaatekomero sellaisella lampulla jonka osaan itse vaihtaa. Asunnossa olisi aina siistiä, paitsi joskus aamuisin ehkä vaatepinoja jos vaatekriiseilee.

Siellä asunnossa minä aina opiskelisin ja tiskaisin milloin haluan. En kyllä ikinä hukkaisi avaimia. Vara-avain voisi olla ikkunalaudalla ehkä. Voisin kehittää sellaisen hienon päivärutiinin, ja sitten poikkeaisin siitä silloin kun itse haluan ja se olisi seikkailu. Herään, koulu, opiskelu, ruoka, kotitöitä, datausta, hiimailua ja neulomista ja kavereita. Voisi syödä siellä mitä haluaa. Olisi kiva kehittää kaikkia hienoja halpoja ja hyviä ruokia ja syödä sosekeittoja joihin on murustettu leipää. Ja jälkiruuaksi pieni karkki karkkipurkista jos maistuu. Siitä asunnosta olisi kiva lähteä ulos ja katsoa ulos. Ikkunasta olisi kiva nähdä puu. Ja sitten siellä kävisi aina välillä kavereita, yllätyksenä ja epäyllätyksenä.

Nyt joko siivoan tai teen italian yo-kuuntelun.

3 kommenttia:

k kirjoitti...

jos joku tarvii suuhunsa hienoja sanoja ni tässä on yks: karkkipurkki!

ps. purkin sisältöki voi olla ihan kiva juttu suussa..:)

katriparka kirjoitti...

k:purkkikarkki on sit se karkki mikä on purkissa hi.

k kirjoitti...

purkkikarkki maistuis varsinki ku on karkkilakossa. (<-siinä sana joka ylttää top10 rumimpiin...)