torstai 5. elokuuta 2010

Välähteli ulkona

Ihan epäkesäfiilis, pitkästä aikaa. Oikeastaan ei tee mieli tehdä luettelopäivitystä mutta niitten tekeminen on ihan hurjan mukavaa joten en vanno mitään tästä päivityksestä. Selvisin kuitenkin jo tähän asti vain yhdellä pilkulla.

Kouluun on viikko ja juuri tuo sai minut muistamaan että taidan käydä wilmassa. Näin viime yönä ensimmäistä kertaa koulu-unen, eikä se edes ollut kamalaa. Koulun kaakaoautomaatti toimii taas, ostan sieltä mustikkakeittoa koska metsässä ei ole mustikoita. Haluan opiskelemaan ja aloittamaan uutta, mutta vasta kun olen siivonnut ja paljon. Materialistisesti haluan ennen koulua päiväkirjan, silitysraudan ja yhden reseptikirjan. Kynän, normaalin ja lyijytäyte. Sitten etsin myös kortin.

Sain tänään aivan hurjan kivan paketin, hihi, rakkaus ei ole potaatti vai miten se meni. Ajattelen edelleen kahden kuukauden päähän, kotoisasti niin ei pelota. Eilen kun sisko oli metsässä sähköt oli poikki, saapuivat vasta aamulla kun nukuin. Jyrin jyrin. Yritän olla huomaamatta että ukkonen yritti olla merkki. Ajattelen nyt kuukauden päähän ja sitten järkytys.

Ei kommentteja: