tiistai 10. elokuuta 2010

Elokuun 11.

Niin, huomenna lähdetään tosiaan kouluun. Ajattelin vielä tiskata tässä illalla niin aamulla olisi hieno ja valoisa tuolla keittiössä hengailla ja kaikkea. En kuitenkaan taida jaksaa, ei se ole niin tärkeää. On tämä tärkeä huone kuitenkin siisti niin voin olla mielissäni täällä meikkailemassa aamulla. Meikkasin tänään silmät tosi nätisti, ikävä kyllä en muista ollenkaan miten. Vähän jännä kyllä mennä tuonne kouluun, en oikeastaan tiedä mitä tunteja mulla on.

Täällä on viimeinkin silitysrauta täällä Kajaanissa. Arvatkaa vain tykkäänkö silittää? Tykkään, ja ihan hurjasti. Oikeasti on niin siistin näköistä kun yhtäkkiä se ryppyisä vaatteentapainen on ihan hurjan nätti ja sileä. Silitin ihan mielissäni huomiset vaatteet ja tunsin itseni oikein seesteiseksi ja järjestelmälliseksi. Se on niin hienoa, valo on niin hieno kun se paistaa sateen läpi.

Menin tänään käymään S:n luona, juuri kun olin lähdössä niin satoi ihan kamalasti. Ensin olin ihan voiei, mutta päätin sitten että kastuminen voisi olla ihan kivaa. Mutta sitten kävikin niin, että sade loppui kun avasin käytävän oven. En kastunut mutta ilma oli raikas.
Niin joo, heippa kesä.


(täältä)

Ei kommentteja: