maanantai 23. lokakuuta 2023

että muistan, haluan

tilanne vaatii toiveita, vaikka ei ole vielä sen aika:

Haluan kodin jossa on vaaleaa ja valoa, ei toista ilman toista. Kodin jossa on aikaa hengähtää joogamaton reunalla, vapaus valita tai olla valitsematta. Haluan että kissa katsoo silmiin ja silittää tassulla ja katsoa kissaa silmiin ja silittää. Haluan ylleni rohkeutta ja helmoja, kaunista ja kannattelevaa, kengät joissa on asennetta astua kadulle kuin kadulle. Haluan pitää huolta siitä, että on lämmin. 

haluan rauhaa ja aikaa päähäni, ajatuksia joista tulee kuva kuin ikebanasta. haluan kirjoittaa omia juttuja sinulle kortteja, kirjeitä ja minulle listoja, Haluan kerätä tarinoita kirjoista kuvista ja ennen kaikkea koota niistä suuremman. Haluan kuunnella teitä enemmän ja puhua arvoituksin mutta asiaa. Haluaisin löytää itseni muualtakin kuin kirjoista ja lukea tekstityksiäni ääneen myös muille kuin itselleni. Haluaisin osata yhden laulun josta pidän, tehdä yhden laulun jolle nauran ja kuulla yhden laulun ihan hiljaa. 

Haluan katsella silmiin ja unohtaa, järjestellä ja muistaa. Haluan että dumlet menee tasan ja että tulevaisuus on lepattava ajatus jossa on vaaleanvihreää ja valoa. haluan nähdä kahtena ja tietää mitä haluan.

haluan pelastaa maailman, lakkauttaa kaikenlaisen kärsimyksen ja taata omenoita ja irtokarkkeja kaikille

Ei kommentteja: