perjantai 21. tammikuuta 2022

sellainen ihminen

 Hän on sellainen ihminen, jolla en voi sanoa vastaan tilanteessa, joka on virtuaalinen kokoustyökalu ja rajallinen aika jos sitäkään. 

Olen sellainen ihminen joka haluaa perustaa merkittävät elämänvalintansa joko satunnaisesti sykähdyttäneen romaanin tai sattuvan lyriikan luomalle vakaalle perustalle. 

Hän on sellainen ihminen, joka voi ajatuksen kiertämättä lähelläkään puheesta vastaavia aivoverkkoja vakuuttaa seurueen varmuudestaan omasta asiastaan ja siitä, että mikäli hän sanoisi ajatuksensa ääneen se olisi kiusallinen keskustelun loppu, koska se olisi lopullinen asetelma siitä, mitä asiasta on sanottavissa. 

Olen sellainen ihminen joka tapaa vanhan ystävänsä unessa ja jatkaa keskustelua valveilla ollessaan, koska unen tapaaminen on aivan yhtä todellinen kuin todellinenkin. 

Hän on sellainen ihminen joka töihin tullessaan on jo valmistautunut ja hän tarttuu toimeen ja hän on suunnitellut toimintatuokion ja palopuheen ja hän suorittaa ne hymyillen ja taka-ajatuksenaan kuvio korkeakouluopintojen kurssin luennoilta, jonka hän jäljensi muistiinpanoihinsa.  

Olen sellainen ihminen, joka vastaa puhelimeen toivoen että se on puhelinmyyjä, peläten että se on pitkästä-aikaa-puhelu, toivoen että se on pitkä ja lyhyt ja ohi ja alussa ja ehkä parempi että olisi keskusteltu aiheesta joskus toiste. 

Ei kommentteja: