sunnuntai 15. toukokuuta 2011

suunnittelin tässä että

On tosi kivaa herätä aina keväällä. Sitten tuntuu että kamalasti tekemistä, mutta tänä keväänä ei olekaan mitenkään liikaa ja on lähinnä mukavaa. Ehdin pyöräillä kylään ja tehdä toffeeta ja kävellä aurinkolasitettuna. Ja eilen katsoin euroviisut, vaikka oli kyllä aika tylsää kun suomella meni niin huonosti - kaikkia pitäisi kiinnostaa maailmanpelastaminen.

Kevät on sellainen kiva suunnitteluaika! Olenkin suunnitellut vaikka mitä ensi vuodelle/viikolle/kuukaudelle niin paljon että on ihan valinnanvaikeus. Ihan kauheasti olen suunnitellut matkoja. Haluaisin matkustaa Italiaan, mielellään viikoksi ja vierailla ainakin kolmessa kaupungissa ja puhua italiaa. Haluaisin matkustaa myös Venäjälle ja puhua ujosti venäjää ja mahdollisesti etsiä söpön maatuskan. Haluaisin matkustaa myös Ruotsiin että näkisin tykkäänkö siitä. Mutta lopulta taidan matkustaa kuitenkin vain täältä Shanghaihin tai hyvällä tuurillä Kuopioon.

Olen suunnitellut myös sitä, mitä teen jos saan italian YO:sta hyvän tai mitä teen jos saan huonon. Jos saan huonon niin murjotan vaikka kuinka ja höpötän italiaksi stupidoa. Jos saan hyvän, niin hihittelen ja kerron sen suunnilleen kaikille ja olen stupenda! Olisi hirveän kiva jos olisin kirjoittanut hyvän aineen.

Tänään suunnittelin katsovani lätkää.
Jännittää!

Ei kommentteja: